Sötét titkokat rejteget ez az olasz sziget

2019.06.26. 13:55

A Pietro szigete szerda esténként lesz látható a Duna TV-n.

Carloforte, egy gyönyörű kis olasz sziget, ahol megrázó baleset történik: egy régi, kieső halfeldolgozó üzem, ahol fiatalok partiznak, váratlanul felrobban. Négy fiatal életét veszti, többen súlyosan megsebesülnek. Az orvos Pietro is megsérül, aminek a hírére lánya, Elena azonnal odautazik, aki 15 éve egy súlyos trauma után hagyta el a szigetet – így kezdődik a A Pietro szigete című sorozat leírása, amely szerda esténként lesz látható a Duna TV-n.

Pietro szigeteForrás: Duna TV

Mivel Elena rendőr, beleavatkozik a nyomozásba, hogy megtalálja a felelősöket. Újra találkozik első szerelmével, akit a múltban egy súlyos titok miatt hagyott el. A baleset egyik résztvevője Caterina és a nyomozónő Elena azonban nem az egyetlenek, akik titkokat rejtenek. A vizsgálatok súlyos és megdöbbentő igazságokat tárnak fel a kis sziget lakóiról.

Forrás: Duna TV

Az olasz krimisorozat 2017-es, a hazai premier június 26-án lesz. A forgatókönyvíró Salvatore De Mola, rendezte Umberto Carteni. Gianni Morandi alakítja Pietro Serenit, Chiara Baschetti pedig a lányát, Elena Serenit.

Friss