Szomorú szakítását elemezte Gaál Noémi

2019.06.26. 11:35

Kiheverte zátonyra futott jegyességét Gaál Noémi, aki azt is elárulta, hogy már fél éve nem alkotnak egy párt  Maloveczky Miklóssal.

Április végén derült ki, hogy az időjós és Maloveczky Miklós kapcsolata 14 év után megingott, és szétköltözve próbálják menteni a menthetőt. Pár héttel később azonban Gaál Noémi párja már úgy nyilatkozott, hogy szakítottak. 

Mint kiderült, fél éve nem alkotnak egy párt. "Közhely, nem közhely, idő kell, hogy az ember feldolgozzon egy ilyen szétválást, és most már több mint fél évnél járunk, még ha a köztudatba ez sokkal később is jutott el. Nem hagytam, hogy rám telepedjen a bánat, és sokat segített, hogy olyan emberek vannak körülöttem, akikkel kiadósakat tudtam és tudok beszélgetni, nevetni. Jól vagyok, túl vagyok a szakításon, és csakis előre nézek, hátra nem" - mesélte a Borsnak.

Gaál Noémi régi képeiért klikk a fotóra!Forrás: TV2 Sajtószoba

"Mondják, ha egy ajtó bezárul, kinyílik egy másik, és van benne igazság, de ahhoz az kell, hogy higgyünk. Ha szeretnénk, hogy jobb legyen, lesz is mellettünk egy olyan segítő, akár felsőbb erő, ami továbbvisz az úton, nem maradunk magunkra, és a sors mindent elrendez. Valami ilyesmi az én filozófiám" - árulta el.

KAPCSOLÓDÓ CIKK