51 évesen meghalt a mesterséges kómában tartott tévésztár

The Vettys Presidential Inaugural Ball GettyImageRank1 HUNTING Abundance VERTICAL USA DOG Washington DC Chapman Photography Evening Ball Arts Culture and Entertainment Attending Celebrities Duane Inaugural Ball Presidential Inauguration Hay-Adams Hotel Be
WASHINGTON, DC - JANUARY 20: Duane 'Dog the Bounty Hunter" Chapman (L) and Beth Chapman attend the Vettys Presidential Inaugural Ball at Hay-Adams Hotel on January 20, 2017 in Washington, DC. Teresa Kroeger/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Meghalt a Dog, a fejvadász-ban látott Beth Chapman, miután pár napig mesterséges kómában tartották az orvosok.
Vágólapra másolva!

51 évesen meghalt Beth Chapman, jelentette be a férje, Duane Dog Chapman a Twitteren. Azt írta, rendes körülmények között hajnali 5.32-kor az asszony felkelt volna, hogy túrázzon a Hawaiin található hegyekben, de ehelyett most az égi lépcsőket vette célba:

Mint arról beszámoltunk, a nőt pár napja mesterséges kómában tartották, miután nagy mennyiségű folyadékot találtak a tüdejében. 2017-ben egyébként torokrákkal diagnosztizálták, ami az operáció után is kiújult.

Duane Dog Chapman és Beth Chapman Forrás: AFP/2017 Getty Images/Teresa Kroeger

A nő és a férje szökevény bűnözőket kutattak fel a Dog, a fejvadász című realityben, majd annak spin-offjában, a Dog és Beth: Fejvadászok-ban 2003 és 2015 között.