Megcsalták a szép magyar topmodellt, most az igazit keresi

Nagy Réka
Vágólapra másolva!
Nagy Réka még keresi a nagy őt, azt is elárulta, milyen lenne az ideális jelölt.
Vágólapra másolva!

Nagy Réka modell és műsorvezető, az Aranyélet és a Korhatáros szerelem színésznője a Borsnak mesélt arról, hogy mennyire nehéz párt találnia, jelenleg is keresi az igazit.

"Jelenleg keresem a nagy őt. Sokan azt hiszik, a modelleknek könnyű párt találni, pedig ennek az ellenkezője igaz. Engem is csaltak meg, hagytak ott, törték össze a szívem, de nem kesergek a múlton, csakis előre nézek" – mondta.

Nagy Réka Forrás: --

Király Viktor egykori barátnője azt is megosztotta a Borssal, hogy milyen számára az ideális férfi: "Vannak elvárásaim, amelyekről nem vagyok hajlandó lemondani, de ezek egyszerű, örökérvényű értékek: elkötelezettség, hűség, humor, családcentrikusság. Szerintem nem szabad megalkudni, nem szabad alább adni az elképzeléseinket" – vélte.

Réka egyébként sokszor tapasztalta azt is, hogy az emberek azt gondolják róla, ha szép, nem lehet okos is. "Sosem értettem, miért kell valakit külsőségek miatt bántani. Sajnos volt idő, amikor ez engem nagyon mélyen érintett, és folyton azon dolgoztam, hogy elhiggyék, több vagyok egy szép pofinál. De rájöttem, hogy bármit és bármennyit teszek, mindig lesz, aki negatív véleményt alkot, és hogy ez nem rólam, hanem róla szól" – elmélkedett.