Már a második főszereplő hagyja ott a horrorsorozatot

Sarah Paulson az American Horror Story: Apocalypse-ban
Vágólapra másolva!
Várhatóan egészen más lesz az Amerikai Horror Story kilencedik évadja, mint az eddigiek, Evan Peters után ugyanis Sarah Paulsonról is kiderült, hogy nem vállalta benne a főszerepet.
Vágólapra másolva!

Sarah Paulsont legfeljebb csak röviden láthatjuk majd az Amerikai Horror Story következő etapjában, amely az 1984 alcímet viseli. A Variety azt írja, hogy a színésznő "nem fog komolyabb szerepben megjelenni", vagyis egy cameo erejéig talán még számíthatunk rá – de az sem biztos.

Sarah Paulson az American Horror Story: Apocalypse-ban Forrás: FX

Az már korábban kiderült, hogy a másik korábbi főszereplő, Evan Peters teljesen kimarad a kilencedik szezonból. Ez lesz tehát az első évad a két főszereplő nélkül, Peters ugyanis kezdettől fogva benne volt a sorozatban, Paulson pedig a második etapban vált állandó szereplővé, de már a nyitányban is láthattuk három epizódban.

Az 1984-ben talán Emma Roberts játssza majd a központi karaktert, aki amúgy a harmadik évadban csatlakozott a stábhoz. Az új kiadásban a szériában korábban nem látott Gus Kenworthy is benne lesz – ennyit lehet még biztosan tudni, miután a produkció körül hagyományosan mindig nagy a titkolózás.