Megszólalt a 20 évesen meghalt Disney-sztár apja

2019.07.09. 12:32

A 20 évesen meghalt Cameron Boyce-tól többek között Salma Hayek és Adam Sandler is elbúcsúzott a közösségi médiában, most pedig a fiú apja is írt a rajongóknak.

Mint írtuk, egy meg nem nevezett betegség következtében meghalt a Disney fiatal sztárja, Cameron Boyce – édesapja pedig most jelentkezett egy üzenettel a közösségi médiában.

Cameron BoyceForrás: AFP/2019 Getty Images/Tommaso Boddi

Victor Boyce megköszönte a rengeteg szeretetet és támogatást, amit a családja ebben az időszakban kapott: "Tényleg segít enyhíteni a fájdalmát ennek a rémálomnak, amiből képtelen vagyok felébredni. Nem tudom eléggé megköszönni nektek" – írta a Twitteren.

A fiútól többek között filmbeli szülei, a Nagyfiúk-ban és folytatásában egy párt játszó Salma Hayek és Adam Sandler is elbúcsúztak az Instagramon.

A színésznő azt írta, szerinte Boyce "most már máshol fog ragyogni és táncolni", Sandler pedig "a legkedvesebb, legtehetségesebb, legtisztességesebb srác"-nak nevezte a posztjában:

Peyton List a Jessie című Disney-sorozatban játszotta Boyce testvérét, ő azt írta az Instagramra, hogy a fiúnál jobban soha senki nem mutatta meg neki, hogy miként lehet a szeretetet és a kedvességet terjeszteni – annak ellenére, hogy nála fiatalabb volt:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

heartbroken

PeytonList (@peytonlist) által megosztott bejegyzés,

KAPCSOLÓDÓ CIKK