Betegségéről árult el részleteket Zimány Linda

2019.07.10. 19:07

Zimány Linda szervezete teljesen legyengült, fejgörcsei miatt napokig az otthonát sem tudta elhagyni, így orvoshoz fordult segítségért.

"Mindig is sokat sportoltam és helyesen táplálkoztam, fél évvel ezelőtt azonban nem alakult úgy a testem, ahogyan azt szerettem volna. Elmentem egy kivizsgálásra, ahol az orvosok megállapították, hogy inzulinrezisztens vagyok, pajzsmirigy-alulműködésem van, ami komoly gondokat okozott a mindennapokban.

Gyenge volt a hajam és a körmöm, irreálisan száraz volt a bőröm, illetve emésztési problémáim és fejgörcseim voltak, ami miatt napokig nem tudtam otthonról kimozdulni. Szerencsére az endokrinológusom felírta a megfelelő gyógyszereket, így egy hónapja már sokkal jobban vagyok" - kezdte a Lokálnak Zimány Linda, aki fél évvel ezelőtt őszintén vallott másik egészségügyi problémájáról, miszerint az átlagnál hajlamosabb a méhnyakrákra, ami miatt egy megelőző műtéten is át kellett esnie.

Forrás: instagram.com/lindazimany

"A műtét óta folyamatosan járok kontrollra, a megelőzésnél ugyanis nincs fontosabb. Nekem is egy szűrés alkalmával derült ki, hogy problémáim vannak, ijesztő belegondolni, hogy mi történt volna, ha nem veszik észre időben. Egy ilyen komoly betegség ugyanis akár három-négy hónap alatt is halálhoz vezethet" - mondta.

TOVÁBBI CIKKEK