Komoly fájdalmakkal küzd az autóbalesete után Oszvald Marika

Oszvald Marika
Vágólapra másolva!
A karambolja után otthon lábadozik Oszvald Marika , aki másfél hete az M0-s autóúton szenvedett autóbalesetet.
Vágólapra másolva!

A színésznő bordatörést szenvedett, és azóta is nagy fájdalmai vannak, még jó ideig fájdalomcsillapítókat kell szednie, elaludni is csak így tud, ráadásul ülve. „Nagy fájdalmaim vannak, bordatörésnél ez megszokott. Az orvos írt fel nekem gyógyszereket, azokat kapkodom be folyamatosan. Nem akarok panaszkodni, nem az én stílusom, de tényleg nagyon fáj...” – mesélte a Blikknek.

Forrás: FEM3

A művésznő elárulta, négy-hat hét pihenés vár rá, de semmiképpen nem ágynyugalom. „Nem lehet feküdni! Ezért is van, hogy a nappalok könnyebbek, de az éjszakák elég nehezek, alig tudok pihenni néhány órát. Mivel nem fekhetek az ágyban, két fotelt tolok össze, és ülve alszom. Ez a szabály, én pedig mindent betartok, hogy minél előbb meggyógyulhassak.”

Biztos benne, hogy a folyamatos orvosi kontroll mellett – ha kíméli magát – hamarosan újra színpadra állhat. „Sokat gondolkoztam, hogy ezzel tényleg a sors üzent-e nekem: nem lehet ennyit dolgozni, néha meg kell állni egy kicsit. Hát, most ha tetszik, ha nem, kénytelen vagyok visszavenni a tempóból” – mondta.