Megdöbbentő szakítások a magyar sztárvilágból

Iszak Eszter Dobrády Ákos Könnyek és fájdalom 2016-ban: ők döntöttek a szakítás mellett
Vágólapra másolva!
Sokakat meglepett, mikor kiderült, hogy az ismert páros, Jolly és Suzy kapcsolatra mélypontra jutott, és az énekes már el is költözött otthonról. A szakításukról rengeteg cikk született, és a rajongók máig kérdésekkel bombázzák őket a közösségi oldalakon. Mint kiderült, korábban is voltak problémáik, de ezekről nyilvánosan sosem beszéltek, ezért aztán nagy meglepetést okoztak döntésükkel - akárcsak korábban Varga Viktor és Cinthya Dictator, vagy Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea.
Vágólapra másolva!

Jolly és Suzy

Május végén derült ki, hogy Jolly és Suzy kapcsolatra mélypontra jutott, az énekes már el is költözött otthonról. "Egy értelmes ember egy idő után belátja, hogy nem megy tovább. És azt gondolom, hogy egy gyereknek nem jó, ha azt látja, hogy a szülei egyfolytában ölik egymást. Az ő érdekeit néztem, amikor fokozatosan elköltöztem. Egyszer csak nem mentem haza, majd elhoztam néhány dolgot otthonról, majd elköltöztem, de nem egyik pillanatról a másikra. Most a fiammal vagyok, és csak remélni tudom, hogy békében válhatunk el! Egyébként a szakításon csak az lepődött meg, aki nem ismer minket" - mondta az énekes.

Forrás: Jolly

Az elmúlt hetekben többször nyilatkoztak a szakításról, és bár Jolly kezdetben arról beszélt, hogy nem egy harmadik fél miatt döntöttek így, azóta kiderült, hogy májusban közelebb került egy régi barátjához, akivel azóta hivatalosan is egy párt alkotnak - a lányt mostanában vállalta fel, a napokban osztotta meg az első közös képüket az Instagramján.

Varga Viktor és Cinthya Dictator

A párosnak több viharos szakítása is volt az együtt töltött évek során, de minden alkalommal kibékültek és folytatták a kapcsolatot - pont ezért volt sokak számára meglepő, mikor egyik szakításuk után másokkal kezdtek randizni, és hosszú hónapok után sem lehetett őket együtt látni.

Forrás: Instagram/cinthyadictator

"Szerencsére az utóbbi időben sikerült teljesen áthelyeznem a fókuszpontot Cintiről a zenére. Ehhez az is kellett, hogy minden kapcsolatot megszakítsak vele, így már jó ideje egy szót sem váltottunk. Ebben mondjuk már rutinosak vagyunk, hiszen ez volt a harmadik különválásunk, de egyben az utolsó is, azt hiszem" - nyilatkozta az énekes a szakítás után, 2018-ban.

Lapozzon, folytatódik a cikk! Nézze meg a többi magyar párost is!