Tatár Csilla nevével próbáltak pénzhez jutni a csalók

Tatár Csilla
Vágólapra másolva!
A műsorvezető arcával fogyasztó tablettákat reklámoztak, de nem csak ő esett áldozatául a csaló cégnek, hanem szakemberek nevével is átverték a vásárlókat.
Vágólapra másolva!

Többször visszaéltek már csalók Tatár Csilla nevével, így mikor először értesült az újabb csalásról, eleinte nem is akart foglalkozni vele, gondolta, pár nap alatt lecseng és mindenki elfelejti, de nem így lett. Nagyon sokan írtak neki, sokan elhitték, hogy a tabletta segített neki lefogyni, de a Mokkában kijelentette, hogy ez soha nem volt és nem is lesz így.

"Soha nem fogyókúráztam ilyennel, nem is fogok. Ha valaki ilyet lát a nevem mellett, az tuti, hogy kamu" - mondta. Mindenkinek egyesével válaszolt a közösségi oldalán, mert meg akarta akadályozni, hogy bárkinek bármi baja legyen tőle. "Ha valaki azt gondolja, hogy bekapkod bizonyos tablettákat, és attól ő majd sovány lesz, slank és egészséges, az nagyon rossz úton jár, mert ilyen nincsen" - tette hozzá.

Jobb esetben nem ér semmit a vásárolt tabletta, de sajnos előfordul, hogy betegségekhez is vezetnek a hamis fogyasztószerek.