Így verik szét a hotelszobájukat a sztárok

2019.07.27. 21:26

Rod Stewart

Forrás: Getty Images/Dave Benett

Pár vad parti után az énekest már a nyolcvanas években kitiltották a Holiday Inn szállodalánc egységeiből, és a korlátozást csak 2016-ban oldották fel, miután Stewart mesélt róla James Corden műsorában. A zenész a Mirrornak azt is elmondta, szerinte ő és a társai nem kapták meg a személyzettől a kellő tiszteletet, így olyasmikkel álltak bosszút, mint hogy kiürítették a szobájukat, a bútorokat pedig beszuszakolták a liftbe, és leküldték az előtérbe.

Nirvana

Forrás: FilmMagic/This content is subject to copyright./Jeff Kravitz

Az MTV riportere, Kurt Loder mesélt el egy 1993-as sztorit arról, amikor egy minnesotai hotelban készített interjút a Nirvana tagjaival. Már hajnalodott, amikor Krist Novoselic eltört egy képet a falon, mire a biztonsági szolgálat is megjelent – Loder azonban kihúzta a bandát a bajból, átmenekítette őket a saját szobájába. A srácok hálából ott kezdtek el törni-zúzni, asztalokat és székeket dobáltak, a tévének egy ruhafogassal mentek neki, összesen 19 ezer dolláros kárt okozva.

Lindsay Lohan

Forrás: NurPhoto/Euan Cherry/Photoshot/NurPhoto/Euan Cherry

A balhéiról ismert színésznő egy alkalommal 50 ezer dolláros kárt okozott a New York-i W hotelban, a személyzet egyik tagja szerint annyi helyen kiégette cigarettával a padlószőnyeget, hogy az egészet ki kellett cserélni. Egy másik szállodalánc egységeiből teljesen kitiltották, miután a takarító személyzet elképesztő állapotban találta a szobát Lohan távozása után: a padlót cigarettacsikkek és koszos törölközők borították, majd előkerült egy véres injekciós tű is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Előző
  • 1
  • 2
Következő