Így verik szét a hotelszobájukat a sztárok

2016 Butterfly Ball Red Carpet In London, United Kingdom United Kingdom United Kingdom 2016 London London 2016 Butterfly Ball Butterfly Ball 2016 RED CARPET CELEBRITY Celebrities PHOTOCALL Lindsay Lohan Danielle Armstrong Grosvenor Hotel 22 June 2016 22nd
Lindsay Lohan attends the 2016 Butterfly Ball at the Grosvenor Hotel in London on June 22, 2016.
Vágólapra másolva!
A rocksztároktól nem áll messze a törés-zúzás, de a színészek, modellek, tévések között is tudunk olyanokról, akik legalább egyszer szétverték a hotelszobájukat, lakosztályukat. Volt, aki 50 ezer dolláros kárt okozott, más lifttel küldte le a bútorokat a portára, de olyan is akadt, aki utólag azt mondta, csak egy csótányt akart megölni – a hajszát azonban kínai vázák és antik képkeretek bánták.
Vágólapra másolva!

Johnny Depp

Ma már a világ egyik legismertebb színésze, de 1994-ben, amikor letartóztatták egy hotelszoba szétveréséért, még nem volt olyan sok film a háta mögött. A New York-i The Markban már akkor több mint 1200 dollárba került egy szoba egy éjszakára, Depp pedig ott randalírozott, az üveg dohányzóasztal mellett pár kínai váza és antik képkeret is bánta az őrjöngését.

Forrás: WireImage/2016 Karwai Tang/Karwai Tang

A hivatalos verzió szerint a színész azért volt dühös, mert a bejáratott New York-i szállásán már nem volt hely, mások viszont úgy vélték, akkori barátnője, Kate Moss miatt pöccent be. Maga Depp később azt állította, hogy egy csótányt akart megölni, 2017-ben azonban beismerte, hogy egyszerűen rossz passzban volt, és nagyon jólesett neki, hogy szétvert mindent a szobájában.

Kate Moss

Forrás: NORTHFOTO/BACKGRID/Backgrid

Ha már szóba került Moss, ő 1998-ban a cannes-i filmfesztivál ideje alatt tett tönkre egy 12 ezer dolláros szobát a legendás – F. Scott Fitzgerald által is megörökített – Hotel du Capben, ahonnan aztán egy életre kitiltották. A személyzetnek annyi volt a bűne, hogy megkérte a modellt, ne flangáljon falatnyi bikiniben a közös helyiségekben – amire ő dühkitöréssel válaszolt. Abban az évben egyébként be is vonult a rehabra, mint akkor mondta, túl sok volt a munkából és a partizásból.

Keith Richards

A kőkeményen partizó rocksztárok előszeretettel verik szét a hotelszobájukat, a Depp eseténél
a szomszéd szobában tartózkodó Roger Daltry például azt mondta, hogy a színész nagyon lassan haladt a rombolással, az ő régi zenekara, a The Who seperc alatt szétkapta volna a szobát.

Forrás: WireImage/2016 Brian Rasic/Brian Rasic

A rocksztárok kedvenc hollywoodi szállodáját, a Hyatt House-t egy időben csak Riot House-nak, a lázadás házának hívták, Keith Richards például innen dobott ki egy tévékészüléket az ablakon. Valószínűleg mások is megtették ezt, a Rolling Stones gitárosának akcióját azonban le is filmezték, Robert Frank 1972-es dokumentumfilmjében, a Cocksucker Blues-ban látható:

Britney Spears

Forrás: Getty Images/2017 Scott Dudelson/Scott Dudelson

Bár az énekesnőtől is láttunk már nyilvános kiborulást, 2009-ben egy connecticuti hotelben nem konkrétan ő randalírozott – hanem az akkor három-négyéves fiai. A srácok szolgálhattak egy kis meglepetéssel, mire az anyuka visszatért a lakosztályba egy fellépésről, addigra ugyanis megrongálták a függönyöket, zsírkrétával összefirkálták a falat, sőt még a medencébe is belepiszkítottak. Az általuk okozott kár körülbelül 15 ezer dollár volt.

Lapozzon, van még pár sztorink randalírozó sztárokról!