A legrövidebb házasságok a sztárvilágból

Pamela Anderson
Britney Spears
Kim Kardashian 
Drew Barrymore
Vágólapra másolva!
Amikor egy páros a házasság mellett dönt, valószínűleg élethosszig szóló kapcsolatot tervez, az élet azonban sokszor átírja ezeket az álmokat. A sztárvilágban akadnak igen érdekes példák erre: a legrövidebb sztárházasság 55 óráig tartott, emellett több olyan frigyet is találni, melyet pár nap után érvénytelenítettek, de sokan egész egyszerűen csak nagyon gyorsan megunták egymást, és inkább a válás mellett döntöttek.
Vágólapra másolva!

Britney Spears és Jason Alexander

Az énekesnő 2004-ben ment hozzá gyerekkori barátjához, Jason Alexanderhez, de a házasságuk 55 órával később véget is ért. A páros Las Vegasban mondta ki az igent, de mivel érvénytelenítették, minden idők egyik legrövidebb sztárházassága lett.

Forrás: AFP/Getty Images/Scott Gries

Eddie Murphy és Tracey Edmonds

A színész 2008. január 1-jén, Bora Bora tengerpartján vette el Tracey Edmonds producert egy kis ceremónia keretében, és azt tervezték, hogy a nászt az Egyesült Államokban is érvényesítik, hogy hivatalosnak számítson. Ezt azonban nem lépték meg, 15 nap után később a pár úgy döntött, inkább búcsút mondanak egymásnak.

Forrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP

Drew Barrymore és Tom Green

A gyerekszínészből lett filmsztár egyik alkalommal egy kollégájával, a kanadai komikus Tom Greennel kötötte össze az életét, illetve életének 163 napját. Kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva a férj beadta a válókeresetet, így hamar véget ért a házasság. Barrymore ekkor már túl volt egy másik, még sokkal rövidebb házasságon is: 19 évesen hozzáment egy walesi pultosfiúhoz, akivel 19 napig bírták együtt.

Forrás: Hugo Philpott / AFP

Kim Kardashian és Kris Humphries

Kim Kardashian 2011 nyarán kötött házasságot Kris Humphrieszal, az NBA kosarasával. A nász egészen pontosan 72 napig tartott. A sztár azóta újból férjhez ment, a rapper Kanye Westtel 2014 májusa óta házasok.

Forrás: AFP/Getty Images/Dimitrios Kambouris

Lapozzon, nézze meg a többieket is!