A legrövidebb házasságok a sztárvilágból

2019.07.20. 21:27

Pamela Anderson és Tommy Lee

 A Baywatch egykori sztárja a rockzenész Tommy Leehez úgy ment hozzá 1994-ben, hogy előtte mindössze négy napja ismerte meg a férfit. 60 napig tartott a frigyük, ami Las Vegasban köttetett. Volt egy másik házassága is később, ami nem tartott túl sokáig: 2006 augusztusában ment hozzá Kid Rock zenészhez, aki ellen kevesebb mint négy hónap múlva már be is adta a válókeresetet. 

Forrás: NurPhoto/Oscar Gonzalez/NurPhoto/Oscar Gonzalez

Carmen Electra és Dennis Rodman

A kosárlabdázó Dennis Rodman és a színésznő Carmen Electra 1998 novemberében, Vegasban kötött házasságot. A frigy összesen kilenc napot élt meg, és Rodman ügyvédje arra hivatkozva kérte a felbontását, hogy az ügyfele súlyosan tudatmódosult állapotban volt, mikor kimondta az igent. A válás állítólag a Baywatch-sztárt sem hatotta meg túlságosan, később arról beszélt, hogy csak érzelmi megrázkódtatásai miatt kötött ki a sztársportoló mellett.

Forrás: Getty Images

Dennis Hopper és Michelle Phillips

Az előző párost egy nappal übereli Dennis Hopper és Michelle Phillips, akik évekkel a válás után már csak poénkodva beszéltek a gyors házasságról. Hopper szerint hét napig egész jól mentek a dolgok, csak a nyolcadik napon jöttek a problémák, Phillips pedig ironikusan élete legboldogabb nyolc napjáról beszélt.

Forrás: Getty Images

Gábor Zsazsa

Kilenc férje közül az egyiket csak egészen rövid ideig birtokolta, konkrétan egy napnál is kevesebb ideig voltak házasok. Mikor 1983-ban hozzáment Felipe de Alba mexikói ügyvédhez, még nem történt meg hivatalosan az előző házasságának felbontása, így rövid úton érvényteleníteni kellett az új kapcsolatot. Mire lezajlott a válás, és összeköthették volna életüket, Gábor Zsazsa a saját bevallása szerint megunta a férfit.

Forrás: Northfoto

 

TOVÁBBI CIKKEK

Előző
  • 1
  • 2
Következő