Folyamatos fájdalommal él Mészáros Árpád Zsolt

2019.07.23. 11:34

Mészáros Árpád Zsoltnak jelenleg fekvőgipszet kellene viselnie és felpolcolt lábbal pihennie, ehelyett állandóan színpadon van.

A színész nyolc évvel ezelőtt, a Rómeó és Júlia előadása közben törte el a jobb lábujját és két helyen a lábcsontját, amikor csizmában ugrott le egy emelvényről, ám rosszul érkezett.  Két éve, A Notre Dame-i toronyőr próbáján elszakadt a jobb keresztszalagja, amikor a díszlet kimozdult alóla. Akkor kórházba is került, de a műtétből nem kért, csak a duzzanatot csapoltatta le a térdéből.

"Normálisan már nem tudok ráállni a jobb lábamra, mezítláb mászkálni pedig esélyem sincs, de arra is képtelen lennék, hogy hat hétre kivonjam magam a forgalomból. Imádom a nyári idényt a kertvendéglőktől a szabadtéri színpadokig, és a közönség előtt minden fájdalmamról megfeledkezem" - mondta a Blikknek.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

"A lábujj- és a lábcsonttörés után azt gondoltam, ezek csak összeforrnak valahogy, de a saját útjukat kezdték járni, ami nem várt fájdalmakkal járt, ám a színpadon nem zavar. A térdemet azóta is rendszeresen kenegetem tömjénnel és illóolajokkal, és az edzőteremben olyan gyakorlatokat végzek, hogy kondícióban tartsam. Ezt a műtétet továbbra is szeretném elkerülni, de tudom, hogy a lábujjamat és a lábfejemet operálni és pihentetni kell. Nem tudom, mikor lesz rá másfél hónapom, de rajta van a bakancslistámon, talán a jövő év elején összejön" - tette hozzá.

TOVÁBBI CIKKEK