Leszállították a repülőről a valóságshow szereplőit

Sherri Hill - Front Row - September 2016 - New York Fashion Week: The Shows GettyImageRank2 Arts Culture and Entertainment FASHION
NEW YORK, NY - SEPTEMBER 12: Kim Zolciak and Brielle Biermann at the Sherri Hill fashion show during New York Fashion Week at Gotham Hall on September 12, 2016 in New York City. Kris Connor/Getty Images for Sherri Hill/AFP
Vágólapra másolva!
Kim Zolciak-Biermann és a lánya teljesen kiakadt a Twitteren, miután a családot leszállították egy repülőről.
Vágólapra másolva!

A Nem átlagos feleségek – Atlanta egyik szereplője, a Dancing with the Stars-ban is látott Kim Zolciak-Biermann a rendőrséghez fordult, miután a családjával nem jutott fel a Delta légitársaság egyik gépére. A The Real Housewives of Atlanta körülbelül olyan műsor, mint itthon volt a Feleségek luxuskiadásban.

A bejegyzésben eredetileg lánya, Brielle Biermann azóta már eltávolított posztjára hivatkozott, a lány ott fejtette ki bővebben, hogy mi történt.

Anya és lánya 2016-ban Forrás: AFP/2016 Getty Images/Kris Connor

A tweet szerint a családapa egy terápiás kutyát szeretett volna felvinni a gépre, ez azonban hosszadalmas papírmunkával járt, amit a család többi tagjának is ki kellett várni – a kisebb, 6-8 éves gyerekek viszont pánikba estek, azt hitték, hogy a reptéren hagyják az apjukat.

Ebből adódhatott kellemetlen szituáció, aminek az lett a vége, hogy az egész családot lepaterolták a gépről.