Teljesen maga alatt van Szorcsik Viki

Szorcsik Viktória
Vágólapra másolva!
Kiskutyáját gyászolja Szorcsik Viki, aki napok óta szomorúan emlékezik meg oldalán.
Vágólapra másolva!

Öt napja, egy hosszú posztban számolt be kiskutyája haláláról Szorcsik Viki, aki azóta is többször megosztja a követőivel a szomorúságát.

"A fájdalom mérhetetlen és soha el nem múló, amit magad után hagytál drága egyetlen kiskutyám. A társam voltál, aki megtanított a feltétel nélküli szeretetre. Különleges kapcsolat volt a miénk. Nem e világi. Aki ismert, az tudja, hogy a mi Szerelmünk örökkön örökké tartó! A hiányod elmondhatatlan... Te voltál a legerősebb és legdrágább lény ezen a földön, akivel valaha találkoztam! Köszönöm az együtt eltöltött, majd 8 évet. Köszönöm, hogy engem választottál, és hogy megtanítottál úgy szeretni, ahogy sosem gondoltam volna, hogy képes lehetek... Nekem te voltál a MINDEN, az életem virágszála. Egy földre szállt kisangyal, ahogy mindeki hívott. Annyira szeretlek, és rettenetesen hiányzol pocok, de bárhol is légy tiszta szívből remélem, hogy egyszer még találkozunk és megölelhetlek kicsi kicsi kisszivem! Nyufi..." - írta.

A színésznő azóta is többször írt a kutyáról, legutóbb így: "Nagyon hiányzol Nyufi. Üres lett az életem nélküled. Óriási az űr, amit magad után hagytál. Édes drága, egyetlen, pici kiskutyám."