Barátokból ellenségekké váltak ezek a sztárok

Gwyneth Paltrow és Winona Ryder
Vágólapra másolva!
A sztárvilágban gyorsan változnak a dolgok, egy nagyszerű barátság hamar ellenségeskedésbe fordulhat át, erre nem egy példát láttunk már. Előfordult, hogy egy férfi állt két barátnő közé, de szakmai féltékenység vagy egy rossz beszólás is lehet az oka annak, hogy a korábbi cimborák megutálják egymást. Miért szakította meg a kapcsolatot Gwyneth Paltrow és Winona Ryder, vagy épp Jennifer Aniston és Chelsea Handler? Mindjárt kiderül.
Vágólapra másolva!

Selena Gomez és Bella Hadid

Forrás: AFP

A két barátnő közé egy férfi állt The Weeknd személyében, az énekes ugyanis Hadiddal való kapcsolata után pont Gomezzel kezdett el randizni 2017-ben. Hadid bosszúból leállt Gomez Instagram-oldalának a követésével, ami a modern világban egyértelmű jele annak, hogy vége a barátságnak. Gomez és The Weeknd kapcsolata egyébként nem tartott sokáig, a férfi már tavaly visszament Hadidhoz, azóta is együtt vannak.

Alyssa Milano és Rose McGowan

Forrás: AFP

A két színésznő a Bűbájos boszorkák-ban dolgozott együtt, Milano pedig 2017-ben is McGowan mögé állt, amikor az kirobbantotta a hollywoodi zaklatási botrányt, azt állítva, hogy Harvey Weinstein molesztálta őt. Milano aztán azt találta mondani egy interjúban, hogy Weinstein akkori felesége, Georgina Chapman „egy csodálatos nő", mire McGowan kiborult, gyűlölködő tweetek egész áradatát zúdította korábbi barátnőjére, azzal kezdve, hogy „hánynom kell tőled".

Dwayne Johnson és Tyrese Gibson

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

A Halálos iramban-filmekben játszanak mindketten, Gibson viszont nehezményezte, hogy Johnson elvállalta a Hobbs & Shaw című spin-off főszerepét, ami miatt a kilencedik film is jelentősen csúszott, már 2017-ben bejelentették, hogy csak 2020-ban fog a mozikba kerülni. Gibson szerint a Szikla elérte, hogy a franchise csak róla szóljon, mire Johnson válaszul egykori haverja zenei karrierjét kezdte el ócsárolni, szerinte a Black Rose, vagyis Fekete rózsa című albumát inkább „Nagy fekete kutyaszar"-nak kéne nevezni.

Jennifer Aniston és Chelsea Handler

Forrás: AFP/2011 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Aniston idén az 50. születésnapjára már meghívta Handlert, előtte azonban volt köztük egy komoly mosolyszünet, miután kiderült, hogy Handler bizalmas információkat szivárogtatott ki a barátnője Justin Theroux-val való házasságáról – tudhatott is pár dolgot, hisz nemcsak az esküvőn, de a nászúton is ott volt, Anistonnal akkoriban annyira jóban voltak. Az összeveszésükre a közös sajtósuk azzal reagált, hogy kirúgta Handlert, aki emiatt még jobban megorrolt a kolléganőjére.

Lapozzon, a következő oldalon bemutatunk még néhány párost!