Weisz Fanni őszintén mesélt a gyerekvállalásról

Weisz Fanni
Vágólapra másolva!
Weisz Fanni és férje első házassági évfordulójukat ünneplik hamarosan, és azt mondják, már készen állnak a családalapításra.
Vágólapra másolva!

"Még most is furcsa kimondani hogy férjem vagy Petinek, hogy feleségem. De nagyon jó érzés és az is, hogy a kezünkön van a gyűrűnk. Arról nem is beszélve, hogy Hajmásyné vagyok. Semmi nem változott hála istennek, maximum annyi, hogy talán még jobban szeretjük egymást" - mondta a modell a Blikknek.

Forrás: realweiszfanni/Instagram

"Szeretnék majd gyereket, és akkor jön, amikor majd szeretne. Mi készen állunk! Az biztos, hogy mindent meg szeretnénk majd adni a gyermekünknek, és ami nagyon fontos, hogy nagyon fogjuk szeretni. A többi nem számít! Egyébként én elég könnyen elgyengülök és nem vagyunk szigorúak, főleg Peti nem az. Szőlőkével, a kutyánkkal is inkább én emelem fel a hangom, mert Peti nem tudja leszidni" - mesélte.

Weisz Fanni nagyon jól érzi magát a bőrében, és ma már az sem zavarja, ha kritikák érik. "Szerencsére nem sokat piszkálnak, de ha mégis, akkor itt van a férjem, aki megnyugtat vagy adott esetben megvéd. Nem foglalkozom a rosszindulatú emberekkel, és erre Peti tanított meg. Korábban sokszor felvettem az ilyen bántásokat, és szomorú lettem, de megtanultam, hogy nem kell, nem szabad."