Jogerős lett a Demcsák Zsuzsa ittas vezetése miatt hozott ítélet: évekre bevonták a jogosítványát, illetve jelentős pénzbírság befizetésére is kötelezték.

A műsorvezetőt június 10-én éjjel igazoltatták a Szentendrei út elején, mikor a buszsávban hajtott. Szondát is fújattak vele, és kiderült, hogy alkoholt fogyasztott, ráadásul jogosítvány sem volt nála. A II.-III. Kerületi Ügyészség vádemelése alapján gyorsított eljárásban született ítélet, ugyanis a műsorvezető nem kért bizonyítási eljárást.

Forrás: TV2

A Blikk megtudta, hogy a büntetés időközben, július 12-én jogerőssé vált: Demcsák Zsuzsa nemcsak három évre búcsúzott el vezetői engedélyétől, de 700 ezer forintos bírságot is ki kell fizetnie.

Már volt hasonló esete

2016. május 2-án már volt ilyen ügye a műsorvezetőnek, akkor is egy közúti ellenőrzés során bukott le. Két évre vonták be a jogosítványát, első fokon egymillió forint bírságot szabtak ki, amit jogerősen a felére csökkentettek, méltányolva, hogy két gyermekét egyedül nevelő anya. Demcsák visszaesőnek számít, mert öt éve is volt hasonló szabálysértése.