Benedict Cumberbatch egy tigrissel teázgat

Premiere Of Showtime's "Patrick Melrose" - Red Carpet GettyImageRank1 HORIZONTAL USA California City Of Los Angeles Television Show Premiere Event Photography Arts Culture and Entertainment Showtime Attending Celebrities Linwood Dunn Theater Benedict Cumb
LOS ANGELES, CA - APRIL 25: Benedict Cumberbatch attends the premiere of Showtime's 'Patrick Melrose' at Linwood Dunn Theater on April 25, 2018 in Los Angeles, California. Rich Fury/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Egy klasszikus brit gyerekkönyvből készül a tévés változat, Benedict Cumberbatch is közreműködik a projektben.
Vágólapra másolva!

A brit Channel 4 már a karácsonyra készül, az egyik ünnepi műsora Judith Kerr 1968-as gyerekkönyvének, a The Tiger Who Came To Tea-nek az adaptációja lesz – a címet (A tigris, aki átjött teázni) pedig szó szerint kell érteni, a történet tényleg arról szól, hogy egy tigris megszakítja egy család délutáni teázását.

A készülő film plakátja Forrás: Lupus Films

A képernyős verzió animációs film lesz, több sztár is közreműködik azonban benne, az édesapának például Benedict Cumberbatch adja majd a hangját.

Benedict Cumberbatch Forrás: AFP/2018 Getty Images/Rich Fury
David Oyelowo Forrás: AFP/Valerie Macon

A tigris a Selma-ban még Martin Luther Kinget játszó David Oyelowo hangján fog megszólalni, de többek között az Angolkák-ból ismert David Walliams is csatlakozott a projekthez.