Intim részleteket árult el szexuális életéről Rábaközi Andrea

2019.07.30. 11:41

Az 51 éves Rábaközi Andrea szerint a rendszeres nemi élet nemcsak a jó kapcsolat alapja, hanem a boldog és kiegyensúlyozott élet feltétele is.

Rábaközi Andrea szerint rég rossz, ha egy nő a dolgos hétköznapok, a gyereknevelés és az egyéb teendőkre hivatkozva elfelejt szeretőnek lenni. "Kismilliószor végighallgattam, hogy – persze, nekem könnyű, mert jó az alakom, és mindig kifogástalan a megjelenésem, azért nem valószínű, hogy valaha is megcsaltak; de könyörgöm, én sem szexi fehérneműben, és ilyen testalkattal születtem. Nekem is rengeteg melóba kerül, hogy ma is kívánatos legyek a párom számára, éppen ezért ha lusták vagyunk szexelni, akkor ne csodálkozzunk, hogy megcsal a párunk. Mert ha egy férfi félrelép, akkor az elsősorban biztos, hogy a nő hibája" - mondta a Borsnak az egykori modell, aki úgy érzi: a kor előrehaladtával egyre inkább ki tud teljesedni a szexben.

Kattintson a képre, galéria nyílik!Forrás: Rábaközi Andrea / Instagram

"A szex nevű játékot nemcsak a húszéveseknek találták ki, mi több, szerintem minél tapasztaltabb és idősebb az ember, annál jobb az együttlét is. Persze ehhez elengedhetetlen az őszinte kommunikáció, nem beszélve a kezdeményezésről, amiről nagyon sok nő megfeledkezik. Ne várjunk mindig a másik közeledésére, hanem helyben ragadjuk meg az alkalmat, és csábítsuk el a párunkat, mert ha bedobjuk magunkat, úgysem fog megfutamodni" - mondta.

TOVÁBBI CIKKEK