Szabó Győzőt szexuálisan zaklatta két nő

Szabó Győző
Vágólapra másolva!
Kenderesi Tamás ügye volt a téma, amikor Szabó Győző, a Petőfi rádió reggeli műsorvezetője adásban árulta el, neki is van külföldi története.
Vágólapra másolva!

"Két hölgy szállt be velem a liftbe, amikor a hotelben mentem föl a szobámba. Elkezdtek taperolni, de rendesen. Nem volt jó érzés. Nemcsak a hátsómat fogdosták, mást is. Délelőtt volt, de lehet, hogy be voltak tépve. Svédországban bármi elképzelhető" - mondta a színész.

Szabó Győző Forrás: Szabó Győző

A Blikk érdeklődésére elmondta, hogy nem tett feljelentést, a szálló nevét nem akarta elárulni. A Katona József Színházzal volt svédországi vendégjátékon, amikor az eset történt.

"Szinte velem együtt léptek a felvonóhoz a szálloda halljában. Utólag biztos voltam benne, fogadhattak egymással, hogy a következő fickót elkapják. Azt is megvárták, hogy én nyomjam meg az emelet gombját, ám ahogy becsukódott a lift ajtaja, rögtön rám indultak. Közrefogtak, a fenekemet csipkedték, majd jött a markolászás. Nem finomkodtak, minden számottevő helyen megfogdostak.

de nem tűntek fenyegetőnek. Több izgalom volt a levegőben, mint félelem, de nagyon szokatlan szitu volt. Döbbenten tűrtem, hogy a kedvükre taperoljanak, és nézegettem is őket. Helyes nők voltak" – emlékezett Győző, aki később nem találkozott zaklatóival.