Arcfiatalítással küzdenek az évek ellen ezek a magyar hírességek

Több százezret fizettek ezek a magyar sztárok, hogy fiatalabbnak tűnjenek
balázs klári, nyertes zsuzsa, szűcs judith, horváth éva
Vágólapra másolva!
A bőr idővel veszít a rugalmasságából, és hiába a jó genetika meg a tudatos bőrápolás, a megereszkedés és a ráncok bizony előjönnek. Ma már számos lehetőség létezik arra, hogy látszólag kicsit lassítsuk az idő múlását, sok magyar híresség pedig nem is tagadja, hogy beavatkozásoknak köszönheti fiatalos megjelenését. Nézzük, kik azok a magyar sztárok, akik nyíltan vállalták az arcfiatalítást!
Vágólapra másolva!

Szűcs Judith

A 65 éves énekesnő remek formában van, és nyíltan vállalja, hogy több szépészeti beavatkozáson is átesett már: először szemhéjplasztikát, majd mellműtétet végeztek rajta, és botoxoltatott is. "Mindig azt szoktam mondani, hogy ha egy arcplasztika vagy bármilyen beavatkozás történik a hölgyeken, az a lényeg, hogy ne az legyen, hogy »hú, de megváltoztál!«, hanem az, hogy »de kipihent vagy, nyaralni voltál?«" - mondta.

Forrás: FEM3

"Növő Holdnál kell operálni, mert akkor gyorsabban gyógyul a seb. Én már csak tudom, hiszen jó néhány szépészeti beavatkozáson átestem" - árulta el pár éve. Nemrégiben arról mesélt, hogy egy speciális, mikrotűs rádiófrekvenciás arckezelésre is jár, ami stimulálja a bőr rugalmas rostjainak termelését, ezáltal megújítja a bőrt, visszaállítja tömörségét, így kölcsönöz fiatalosabb hatást.

Horváth Éva

A 40 éves modell szintén nem titkolja, hogy nem csak a genetikának köszönheti szépségét, a különböző orvos-esztétikai kezelésekről gyakran a követőinek is beszámol.

Forrás:Horváth Éva - Instagram

"Figyelembe vettük, hogy Kristóf még mindig cicizik, tehát teljesen természetes ez a szálbehúzás, ami a kollagénképződést serkenti. Nem mondom, hogy fájdalommentes, viszont csodás lesz az eredmény" - írta az egyik képéhez, de azóta a szem alatti karikáit is szakember távolította el egy szalonban.

Balázs Klári

A művésznőt gyakran vádolják azzal, hogy plasztikáztatta az arcát, de sokáig nem reagált ezekre a hírekre. Hat éve mesélt először arról, hogy kipróbálta a vékonyszálas kontúrterápiát. "Már most, a kezelés után is látszik, hogy megemeltebb, feszesebb lett a bőröm, pedig két hét kell, hogy tökéletes legyen a hatás" - mondta 2013-ban. A kezelés során biofonalat helyeztek az arcába egy vékony tű segítségével, ami nemcsak megemelte a bőrét, hanem kollagéntermelésre is serkentette a mélyebb rétegeket.

Forrás: Facebook/Korda György és Balázs Klári

Tavaly elárulta, hogy egyszer valóban kés alá feküdt, a szemhéját csináltatta meg. "Azért határoztam el, hogy megcsináltatom a felső szemhéjamat, hogy szebben tudjam sminkelni magam, mert most már megült a festék a ráncaimban. Ez esztétikai beavatkozás volt, egyáltalán nem olyan, mint egy műtét, hiszen csak egy kis bőrt vágtak ki."

Folytatódik a cikk, lapozzon!