Király Linda elárulta, miért hagyta el a párját

Király Linda
Vágólapra másolva!
Az énekesnő kilenc év után lépett ki a kapcsolatból, úgy érzi, csak magára szabad most koncentrálnia.
Vágólapra másolva!

Régót túlsúllyal küzdött Király Linda, akinek egészsége tavaly komoly veszélybe került. Agyalapi mirigyes adenómája, pajzsmirigy-, hormon- és inzulinproblémái már olyan extrém tüneteket produkáltak, mint a lábödéma, ami miatt minden egyes lépése fájdalommal járt.

"Lényegében ellenem dolgozott a szervezetem, ami már-már vészhelyzetet eredményezett, így muszáj volt az operáció mellett döntenem. Sokáig ódzkodtam tőle, hogy kés alá feküdjek, szerettem volna önerőből lefogyni, ahogy korábban is. De be kellett látnom, a betegségeim miatt ez már nem opció számomra" - mesélte a Borsnak az énekesnő, aki gyomorszűkítő, úgynevezett sleeve-műtéten esett át. A gyomra nagy részét eltávolították, olyan területekkel együtt, amelyek addig azokat a hormonokat termelték, amik megakadályozták a fogyást.

A műtét mellett egy másik, komoly döntést is meghozott az énekesnő, és tavaly véget vetett kilenc éve tartó kapcsolatának.

"Hajlamos vagyok egy párkapcsolatban minden figyelmem és szeretetem a másiknak adni, és saját magamról elfeledkezni. Ebben muszáj volt változnom, és Zsombi ezt abszolút megértette. Elfogadta, hogy ez egy egyszemélyes csata számomra. Egy éve szakítottunk, hogy csak magamra, az egészségemre és a fogyásomra tudjak koncentrálni. A szerelem, mint olyan, jó ideig mellékes most az életemben" - mesélte az énekesnő, aki volt párjával azóta is napi kapcsolatban van.