Magyar sztárok, akiknek csak a műtét segített a fogyásban

2019.08.18. 15:27

Tóth Vera

Az énekesnő eleinte nem beszélt arról, miként adott le három és fél hónap alatt 26 kilót, de 2016 nyarán végül elárulta, hogy orvosi beavatkozásnak köszönheti látványos fogyását.

Forrás: Tóth Vera - Instagram

Soha nem mondtam, hogy ez az eredmény mind kemény diétának és heti 12 edzésnek köszönhető, pedig mondhattam volna, hazudhattam volna, és hatalmas babérokat arathattam volna azzal, mennyire erős csaj vagyok. Ez korántsem jelenti azt, hogy nem szenvedtem, hogy nem vállaltam be ennek a műtétnek azt a kockázatát, hogy az erős túlsúly miatt esetleg nem szállok le a műtőasztalról, vagy esetleg szövődmények is jelentkezhetnek" - írta akkoriban, a negatív kommentekre reagálva.

Hamvai PG

Hamvai PG is a gyomorbypass műtét mellett döntött, átalakulása pedig annyira jól sikerült, hogy új testében alig lehet ráismerni: 148 kilogrammról 80-ra sikerült lefogynia.

Forrás: Hamvai PG

"Sokáig gondolkodtam rajta, utánaolvastam, végül eldöntöttem, hogy megcsináltatom. Volt akkor egy komoly kapcsolatom, azt hittem, az a nő lesz a gyermekeim anyja, akiket szerettem volna látni felnőni, ez motivált" - mesélte.

TOVÁBBI CIKKEK

Előző
  • 1
  • 2
Következő