Harcművészek, tündérek, gyilkos nők - új sorozatok augusztusra

A Carnival Row plakátja
Vágólapra másolva!
Bár az új tévés évad csak szeptemberben indul el teljes gőzzel, azért már augusztusban jön néhány izgalmas produkció. Indul többek között egy új horrorantológia és egy előzménysorozat egy nyolcvanas évekbeli kultfilmhez, jön a Született feleségek alkotójának új projektje is, miközben Kirsten Dunst egy piramisjátékba bonyolódik, Cara Delevingne pedig tündérként parádézik a nyomozó Orlando Bloom oldalán. Íme, pár ígéretes széria a friss amerikai kínálatból!
Vágólapra másolva!

Two Sentence Horror Stories (augusztus 8., CW)

A cím azt jelenti, „kétmondatos horrortörténetek", ennek megfelelően rövid formátumról, egyelőre öt darab harmincperces részről van szó – amelyeket eredetileg digitális platformra gyártottak, de most a tévében jönnek. Akár a kifulladóban lévő Black Mirror-t is helyettesítheti, ha jól sikerült megcsinálni, hisz ugyanúgy antológiáról, és ugyanúgy kortárs sztorikról van szó, jórészt a technikai fejlődés árnyoldaláról fognak szólni.

Wu Assassins (augusztus 8., Netflix)

A harcművészetek találkoznak a szuperhősök erejével, a történet szerint ugyanis egy modernkori séfre száll az ősi triád ereje, és elsajátít egy misztikus harcmodort, azzal száll szembe pár bűnözővel San Francisco kínai negyedében. A főszereplő A rajtaütés-ben is látott Iko Uwais, de több ázsiai színész mellett például Mark Dacascos és Summer Glau is megjelenik visszatérő szerepekben.

Why Women Kill (augusztus 15., CBS All Access)

A Született feleségek alkotójának, Marc Cherrynek az új sorozata, ennek megfelelően karakteres nőkre és fekete humorra számíthatunk – ha ez nem derült volna ki a címből (Miért gyilkolnak a nők). A sorozat három évtizedben játszódik, egy hatvanas évekbeli háziasszonyt (Ginnifer Goodwin), egy nyolcvanas évekbeli, élénk társasági életet élő nőt (Lucy Liu) és egy mai ügyvédnőt (Kirby Howell-Baptiste) ismerhetünk meg, akiknek mind a férjük hűtlenkedésével kell szembenézniük.

The Righteous Gemstones (augusztus 18., HBO)

Danny McBride (Egyszer fent, ...inkább lent, Kib*zgatóhelyettesek) új vígjátéksorozata az Egyesült Államokban népszerű tévés hittérítőkről, médiában ténykedő lelkipásztorokról. A címbeli Gemstone családban komoly hagyománya van az Isten nevében elkövetett hibáknak, az ottani rokonokat – McBride mellett –John Goodman, Adam DeVine, Edit Patterson és Cassidy Freeman játsszák.

Lapozzon, a következő oldalon is bemutatunk még pár új projektet!