Sokévnyi jegyesség után sem házasodtak össze ezek a magyar sztárok

szűcs judith, csobot adél, gaál noémi
Vágólapra másolva!
Pár hete még biztos volt, hogy Szűcs Judith kilenc év jegyben járás után férjhez megy nyolc évvel fiatalabb szerelméhez, de azóta kiderült, hogy a házasságkötés ezúttal is elmarad, idén sem tartják meg a régóta húzódó esküvőt. Nem ő az egyetlen a magyar sztárvilágban, aki nem jut el párjával a tervezett nagy napig, több magyar híresség is hosszú jegyességben él, házasság nélkül.
Vágólapra másolva!

Szűcs Judith

Az énekesnőt kilenc éve jegyezte el a párja, és bár évek óta tervezik, hogy hivatalosan is összekötik az életüket, a frigy eddig elmaradt - és valószínűleg ebben az évben sem fog összejönni. "Nem akarok titkolózni, egyszerűen nincs időnk összeházasodni, mert nagyon sokat dolgozunk mindketten, nem tudunk előre tervezni. Szerettük volna, de úgy néz ki, idén nyáron sem jön össze. Sokat egyébként nem változtatna ez a kapcsolatunkon, hiszen már régóta úgy élünk, mint férj és feleség" - mesélte a napokban.

Fotó: Szűcs Judith

"Az eljegyzés óta hordom a nagyon szép gyűrűt, amit a vőlegényemtől kaptam. Ha lesz még idén esküvőm, az már tényleg titokban lesz, mert akkor gyorsan és hirtelen fogunk egybekelni" - tette hozzá.

Csobot Adél és Istenes Bence

A műsorvezető 2017 őszén kérte meg az énekesnő kezét, vlogjukból kiderült, hogy letérdelt párja elé, összefoglalta a közös öt évüket, Nátán születésével, aztán feltette a nagy kérdést. A válasz természetesen egy boldog igen volt, és bár azóta többször meséltek esküvői terveikről, az esemény valószínűleg még nem történt meg. A párnak egyébként azóta még egy kisfia született, és Németországban élnek.

Forrás: instagram

Gaál Noémi

Az időjós és vőlegénye ugyan már nincsenek együtt, de ők sem jutottak el 14 éven keresztül a házasságig, kapcsolatuk jelentős részét jegyespárként élték. Noémi és Maloveczky Miklós kapcsolata idén ment tönkre, ami azért is volt annyira meglepő, mert korábban még pletykaszinten sem röppent fel, hogy bármilyen gond lenne kettejük között.

Forrás: Youtube/TV2 Magyarország

"Nekünk ennyi év volt megírva. Átalakultunk, lejárt az időnk. Valóban nem házasodtunk össze, nem lett gyerekünk, de ha két ember úgy dönt, hogy nem megy tovább, annak millió oka van. Úgy gondolom, ahogy az egész kapcsolatunkat, úgy a szakításunkat is intelligensen kezeljük. Nálunk sosem voltak tányértörések, balhék, és most sem lesz sárdobálás. És mindenkit ki kell ábrándítanom, aki a szakításunk mögött valamilyen sötét kis titkot sejt" - nyilatkozták.

Dancs Annamari

Dancs Annamari újra boldog, nemrégiben párja a kezét is megkérte, de mint kiderült, egyelőre nem tervezgeti vőlegényével az esküvőt. A gyűrű számára az összetartozást szimbolizálja, és úgy érzik, ehhez nincs szükségük hivatalos papírokra, házasságra.

Forrás: Dancs Annamari Hivatalos Oldal / FB

"Új életet kezdtem, és nagyon boldog vagyok. Bizakodóan tekintek a jövőbe, mert van is okom rá!" - mesélte korábban.

Lapozzon!