Charlie Sheen exe a rehabon van, a gyerekek a nagyszülőknél

Charlie Sheen és exfelesége Brooke Mueller
BRENTWOOD, CA - MAY 31: Actor Charlie Sheen (L) and actress Brooke Mueller attend the Seventh Annual Crysalis Butterfly Ball on May 31, 2008 in Brentwood, California. (Photo by Frederick M. Brown/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Charlie Sheen volt felesége, Brooke Mueller bevonult a rehabra, miután egyre-másra láttak napvilágot a hírek kemény droghasználatáról.
Vágólapra másolva!

Amíg Charlie Sheen egyik exe, Denise Richards kínos történeteket mesélget kedélyesen a színészről, addig a következő volt felesége, Brooke Mueller épp a rehabon tartózkodik, súlyos droghasználat miatt vonult be.

Charlie Sheen és Brooke Mueller még együtt Forrás: Getty Images/AFP/2008 Getty Images/Frederick M. Brown

A nő sűrű időszakon van túl, a Page Six nevű bulvárlap ugyanis eléggé rászállt, és egyre-másra szivárogtatta ki a bizonyítékokat arról, hogy Mueller mivel tölti az idejét: egy videón metamfetamint fogyasztott, aztán egy zacskónyi droggal is lefülelték, majd egy állítólagos hangfelvétel is előkerült, amin Mueller egy raklapnyi kemény drogot – kokaint, kristályt, heroint – kér valakitől.

A People-nek egy, a családot jól ismerő forrás nyilatkozott, ő árulta el, hogy Mueller és Sheen közös ikerfiaira, a 10 éves Bobra és Maxra jelenleg a nagyszülők vigyáznak.