Rossz poénja után eltűnt a netről a tévésztár

2016 NBCUniversal Summer Press Day GettyImageRank2 PRESS VERTICAL RADIO Theatrical Performance USA SUMMER Rose - Flower Day California Television Show NBCUniversal Photography Four Seasons Hotel Arts Culture and Entertainment Attending Celebrities Shep We
WESTLAKE VILLAGE, CALIFORNIA - APRIL 01: TV personality Shep Rose attends the 2016 NBCUniversal Summer Press Day at Four Seasons Hotel Westlake Village on April 1, 2016 in Westlake Village, California. Jason Kempin/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Shep Rose realitysztárnak sokan nekiugrottak egy rossz vicc után, amit videóra is vett – így inkább egy időre eltűnt a Twitterről.
Vágólapra másolva!

A Southern Charm című realitysorozatból ismert Shep Rose törölte a Twitter-fiókját, egy kis szünetet tart, és megpróbál magába nézni – ígérte, miután egy korábbi videóját rengetegen támadták. Ez volt az utolsó üzenete:

Forrás: Twitter/Shep Rose

"Hülyeséget hülyeségre halmoztam, de tudjátok, hogy soha nem akartam megbántani senkit" – írta, a halmozással valószínűleg arra utalt, hogy amikor először ugrottak neki a sértő videója miatt, nem volt hajlandó bocsánatot kérni.

Shep Rose Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Kempin

Rose egy hajléktalan nőt vett fel videóra, aki fémdobozokat gyűjtött, mire a vélhetően részeg tévésztár odavetett neki egy kétértelmű viccet, olyasmit, mintha magyarul azt mondanánk egy kannákat cipelő nőnek, hogy milyen szép kannái vannak.