A vesztegetéssel és pénzmosással vádolt Lori Loughlin lánya velős üzenetet küldött az ügyről tudósító lapoknak.

Az amerikai felsőoktatási botrányba belekeveredett Lori Loughlin kisebbik lányának, Olivia Jade Giannullinak bizonyára nemigen tetszett, ahogy a média tálalta a szülei ügyét, az Instagramra kitett legutóbbi képéből ez eléggé egyértelmű:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@dailymail @starmagazine @people @perezhilton @everyothermediaoutlet #close #source #says

olivia jade (@oliviajade) által megosztott bejegyzés,

Amellett, hogy a két középső ujját mutatta, pár lapot konkrétan is megnevezett a szövegben, de aztán azt is odaírta, hogy "minden más orgánum" – valamint nehezményezte azt is, hogy az ominózus újságok a családhoz közeli "forrásokat" szólaltatnak meg.

A botrány kirobbanása után Loughlin idősebb lánya, Isabella ott is hagyta a közösségi médiát, Olivia azonban ismert blogger, jórészt a posztjaiból él – pár cég viszont fel is bontotta vele a szerződését a vesztegetési ügy miatt, így némi bevételtől is elesett.

Lori Loughlin a bíróságra menetForrás: AFP/Joseph Prezioso

Loughlint és a férjét, Mossimo Giannullit azzal vádolják, hogy 500 ezer dollár kenőpénzt adtak a gyerekük bejutásáért egy elit egyetemre. A pár több év börtönt is kaphat, de – a vesztegetési botrányban szintén érintett Felicity Huffmannal ellentétben – nem voltak hajlandók vádalkut kötni, nem ismerték be a bűnösségüket.