Augusztus 26-tól változatos újdonságokkal nyitja meg az őszi szezont a TV2. Minden hétköznap 19.10-től jön az Ázsia Expressz 2, míg ezt követően 20:55-től a Kapd el, ha tudsz! című vadonatúj gameshow-val várja a nézőket Kasza Tibi. Szeptember 1-jétől rajtol a Sztárban Sztár leszek!, ahol ezúttal civil jelentkezők bújnak ismert énekesek bőrébe. 

Augusztus 26-án 19:10-től startol az Ázsia Expressz 2, újabb hét páros vállalkozott arra, hogy itthoni életét hátrahagyva belevágjon az egzotikus kalandba, és versenybe szálljon Srí Lanka, India és Thaiföld útvesztőin az akár 10 millió forintos fix fődíjért.

Az új évadban olyan ismert duók csatlakoznak az utazós realityhez, akiket a való életben is szoros kötelék fűz egymáshoz: Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea, a Liu-testvérek, Ádó és Sanyi, Janicsák Veca és férje, Ábel, Hódi Pamela és modell barátnője Huszár Zsófi, Gáspár Evelin és Gáspár Zsolti, Bereczki Krisztián és edzőtársa, Bohos Kornél, valamint Horváth Gréta influenszer és párja, Meggyes Dávid.

Fotó: Hirling Bálint - Origo

A verseny során az ázsiai terepen is már rutinosan mozgó Ördög Nóra terelgeti majd a hírességeket, akit a távoli tájakra ezúttal is elkísért családja. Így a Nánázsia videósorozat is hamarosan újabb részekkel folytatódik, azonban ezúttal egy különleges együttműködés keretein belül, a nézők a TV2.hu/azsiaexpressz oldalon is folyamatosan találkozhatnak majd kiegészítő, valamint extra videókkal.

Az Ázsia Expressz 2 után gameshow-val színesti tovább a hétköznap estéket Kasza Tibi: minden hétköznap 20:55-től jelentkezik a Catch Point, azaz a Kapd el, ha tudsz!, amelyben a játékosok tudása mellett a reflexük is kulcsfontosságú lesz. A műsorban minden alkalommal páros csapat szállhat versenybe az ötmilliós fődíjért.

Megújul a Sztárban sztár

Szeptember 1-jétől, minden vasárnap 18:55-kor új köntösben tér vissza a képernyőre a Sztárban Sztár. A Sztárban Sztár leszek! keresztezi a tehetségkutatók és a népszerű átváltozó show elemeit. Ezúttal civil jelentkezők mutathatják meg rátermettségüket. Aki mind hangban, mind megjelenésben tökéletesen hozza az ikonikus külföldi és hazai előadókat, elnyerheti a Magyarország legsokoldalúbb előadója címet.

Forrás: Bereczki Zoltán - Instagram

A zsűriszékekben ezúttal Tóth Gabi, Bereczki Zoltán, Pápai Joci és Horváth Tomi foglalnak majd helyet, akik a hetek alatt nem csupán ítészek, de mesterek is lesznek, hiszen a versenyzők közül saját csapatot választanak maguknak, akik munkáját, felkészülését mindvégig segítik majd. A műsor első szakaszában az előválogatók és a középdöntő várja majd a nézőket, majd az élő adások alkalmával követhetik figyelemmel, hétről hétre a 12 döntős sorsának alakulását.

Majka új gameshow-t kap

Már fut a Nyomd a gombot tesó! című gameshow felhívója, ami Majka ötlete alapján forgat a TV2, és zseniálisan ötvözi majd a műfaj legizgalmasabb elemeit. A műsorban nyolc körön keresztül 50 milliós pénznyereményért játszanak majd a párosok, akiknek nemcsak kvízkérdésekre kell választ adniuk, de olyan izgalmas elemeket is tartalmaz a formátum, ami a játékosok adrenalinszintjét is megmozgatja.

A felhívóra csak az első héten több mint hatezren jelentkeztek, ami kimagaslónak számít ebben a műfajban.

Emellett az ősz egyik következő durranásáról is lehullt a lepel, hiszen ma bemutatkozik a Catch! – Úgyis utolérlek! című vadonatúj szórakoztató műsor.

A TV2 Magyarországon először új szintre emeli a fogócskát, hiszen itt a legjobb sportolók, az atlétikus hírességek és a civil játékosok célja, hogy utolérjék a másikat olyan extrém pályákon és vicces játékokban, amikről gyerekkorukban csak álmodoztak  - áll a csatorna közleményében.