Magas láz gyötörte Ázsiában Ördög Nóra gyerekeit

Ördög Nóra
Vágólapra másolva!
Maláriától féltették szüleik Vencelt és Micit, Ördög Nóra és Nánási Pál gyerekei ugyanis ágynak estek az Ázsia Expressz forgatása alatt.
Vágólapra másolva!

"A terrortámadás ellenére is azt mondom, hogy Srí Lanka fantasztikus hely, és most fokozott biztonsági intézkedéseket vezettek be. Ázsia a szokásos arcát mutatta, színes és mozgalmas, helyenként a mi világunknál koszosabb. Teljesen evidens volt, hogy Palival együtt megyünk, de előtte sokat tanakodtunk, hogy a gyerekeket is vigyük-e Indiába" - mesélte a Borsnak Ördög Nóra, aki végül ezúttal is a családjával utazott a TV2 műsorának forgatására.

Forrás: Ördög Nóra - Instagram

"Annyira rekkenő hőség volt odakint, hogy majd húsz fokkal volt hűvösebb a hotelben. Olykor nagyon megviselte a gyerekeket, az út során egyszer rendesen meg is fáztak. Elég hosszan lábadoztak, ilyen klímában sajnos lassabban gyógyulnak. Egyszer ijedtem meg igazán, amikor nagyon magasra szökött a kisfiam láza, és nem mutatta még a megfázás tüneteit.

Az utazás előtt mindenki megkapta a szükséges oltásokat, és végig volt orvos a stábbal, ha nagyobb baj lett volna, azonnal beavatkozik" - árulta el az Ázsia Expressz műsorvezetője.