Húsz év után válik Wolf Kati

Wolf Kati énekesnő ad interjút 2016 január 10-én
Vágólapra másolva!
Wolf Kati fél éve költözött el gyerekeivel a férjétől, de eddig nem beszélt magánéleti problémáiról.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő nem szokta a nyilvánosság elé tárni a magánéletét, ritkán mutatja meg a gyerekeit, nem avatja be a rajongóit a hétköznapjaiba. Korábban a koncertjei után szívesen válaszolt rajongói kérdéseire a családját illetően, mostanában már ez sem jellemző rá.

"Az utóbbi hónapokban, időkben, amióta fordulóponthoz ért a házasságunk, és emiatt fél éve már elköltöztem a férjemtől, bizony nehezemre esnek az effajta beszélgetések" - árulta el a Storynak.

Forrás: Szabó Gábor - Origo

Szülei házassága példaértékű számára, ők már 50 éve boldogok együtt. "Soha egy hangos szó nem volt köztük, nem vitatkoztak, nem veszekedtek. Egy gyereknek álom egy ilyen családban élni, felnőni, így – érthető módon – ők voltak számomra a követendő példa. Ákos, a férjem is hasonló példát látott maga előtt, és mi is így szerettük volna, ezen dolgoztunk, hogy összejöjjön. Mégsem sikerült, máshogy osztotta a sors."

Wolf Kati és férje még nem váltak el, de külön élnek - az énekesnő a gyerekekkel elköltözött, de közel maradtak a férjéhez. "Mivel Ákossal nagyon jó viszonyban maradtunk, továbbra is együtt neveljük a gyerekeinket, ez nagyon fontos mindannyiunknak. Velük kapcsolatban mindig mindent ugyanúgy megbeszélünk, mint eddig, közös programokat is csinálunk négyesben" - mondta, és azt is elárulta, hogy pszichológus segítségére is szükségük volt.