Szexvideóval zsarolhatja saját lányát a tévésztár

51st Academy Of Country Music Awards - Arrivals GettyImageRank3 People VERTICAL Looking At Camera Full Length SMILING USA Nevada Las Vegas One Person MUSIC Award Photography Arts Culture and Entertainment Attending Celebrities Academy of Country Music Awa
LAS VEGAS, NEVADA - APRIL 03: TV personality Todd Chrisley attends the 51st Academy of Country Music Awards at MGM Grand Garden Arena on April 3, 2016 in Las Vegas, Nevada. David Becker/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Todd Chrisley lánya, Lindsie a rendőrséghez fordult, azt állítja, hogy az apja egy szexvideóval zsarolja.
Vágólapra másolva!

A TMZ arról ír, hogy a Chrisley megmondja a tutit című realitysorozat sztárja, Todd Chrisley csúnya családi botrányba keveredett, állítólag egy szexvideóval zsarolja a saját lányát, Lindsie-t.

Todd Chrisley Forrás: AFP/2016 Getty Images/David Becker

A videóhoz a lap szerint Lindsie testvére, Chase jutott hozzá, ő és az apa azzal fenyegetik a családtól már korábban elhidegült lányt, hogy kiszivárogtatják a felvételt, ha nem tanúskodik mellettük egy perben – Todd Chrisley-t ugyanis adócsalással vádolták meg nemrégiben.

A férfi a bíróság előtt egyelőre nem vallotta bűnösnek magát, és azt is tagadja, hogy a birtokában lenne bármilyen szexvideó a lányáról.