Törölték Schobert Lara Instagram-fiókját

Schobert Lara
Vágólapra másolva!
Egyik pillanatról a másikra vált elérhetetlenné 154 ezer rajongójára számára Schobert Lara közösségi oldala az Instagramon.
Vágólapra másolva!

"A Szigeten voltunk, amikor ez történt. Én Norbikával egy koncerten, Lara pedig egy másikon, ahonnan még láttam is, hogy hasonlóan, mint mások, videót töltött fel a koncert pillanataiból. Aztán egy órával később hívott, nézzem meg a profilját, mert elérhetetlen. Még csak értesítést sem kapott. A kollégáim azóta írtak egy hivatalos levelet az Instagramnak. Kíváncsi vagyok, mi lesz a válasz" - mondta a Blikknek Rubint Réka, aki több ismerősétől tanácsot kért, akik jártak már hasonlóképpen.

Forrás: Schobert Lara

Hozzátette, hogy gyerekei a közösségi oldalaik használatáról kikérik a véleményét, sokszor segít nekik dönteni, hogy mit posztoljanak, de az is előfordult, hogy megkérte őket, egy-egy bejegyzést ne tegyenek közzé. Schobert Lara szülői felügyelet mellett a maga és rajongói kedvéért hozta létre az oldalát. Sok követője dacára üzleti tevékenységet sem folytat, sorra utasítja el a cégek hirdetési ajánlatait.

"Lara szabálykövető, megfelelő értékrenddel bíró gyerek, jó tanuló és sportoló. Az oldalán soha nem voltak provokatív képek, olyasmi, amit más ne tenne közzé. Természetes, hogy nyáron fürdőruhában látható, télen meg síruhában. Értem, hogy szeretnének példát statuálni, de akkor kössék a regisztrációt sokkal szorosabb korhatárhoz. A gyerekem értetlenül áll az eset előtt, és csalódott" - mondta.