Özvegye szerint Bujtor István sokszor üzen neki

2019.08.19. 08:51

Nem kell új férfi az életébe.

Bujtor István 67 évesen, tíz éve halt meg, emléke előtt négynapos filmfesztivállal tisztelegnek Balatonszemesen. A szombati megnyitón közel százan vettek részt, többek közt a színész gyermekei, Anna (40) és Balázs (44), valamint özvegye, Judit is – írta a Blikk.

Bujtor IstvánForrás: MTV

A lapnak  elmondta, hogy nem keresett új társat soha: „Sok barátom ajánlotta, vegyek kutyát, utazzak el, de egyiket sem akartam. Még mindig kérdezik, miért nem ismerkedem és keresek másik társat? A szívemben nincs helye más férfinak. Sosem találnék még egy olyan embert, mint amilyen István volt, így elfogadtam, hogy amíg élek, egyedül maradok, számomra nincs újrakezdés."

Ráadásul hiszem, attól, hogy a test elmegy, a lélek itt marad. István velem van mindig, sokszor üzen nekem, érzem, nem hagyott el. A célom az lett, hogy ápoljam az emlékét, amit a Tihanyi Szabadtéri Játékokkal úgy érzem, meg is tettem. Együtt kezdtük több mint tizenöt éve, és szerintem büszke lenne arra, ahogy ma működik – tette hozzá.

----------------

Bujtor István talán legismertebb filmje a Pogány Madonna volt, ügyesen vette át a Bud Spencer-féle Piedone-filmek hangulatát, a sztorit a Balaton partjára helyezte, ettől pedig még inkább magáénak érezhette a mozilátogató, tévénéző. De mi volt az angol ékszerész neve, hány fröccsöt kapott Matuska, mit kapott enni Kardos doktor? Tesztelje tudását ezzel a kvízzel!