Kiderült, miért ment tönkre Szente Vajk és Erdélyi Tímea házassága

Erdélyi Tímea Hacktion
Vágólapra másolva!
Szente Vajk és Erdélyi Tímea három évvel ezelőtt szakítottak, de a válást hivatalosan azóta sem mondták ki. Bár azóta többször próbálták újrakezdeni a közös életüket, ez nem sikerült. Most az is kiderült, hogy miért döntöttek a válás mellett.
Vágólapra másolva!

"Meg kellett volna kérdeznem tőle, jól meggondolta-e, hogy én legyek a férje, mert tudtam, hogy sokat vállal ezzel. Ő sem egyszerű ember, végtelenül hektikus a természete. Én nagyon pozitívan állok az élethez, mindig azon agyalok, hogyan tudok még előrébb jutni.

Mint mindenkinek, neki is voltak nehéz időszakai, olyankor pedig sokszor hátat fordított nekem" - mondta Szente Vajk a Bestnek.

Forrás: MTVA

A színész konkrét okokat is felsorolt, amiért szerinte megromlott a kapcsolatuk. Elsőként említette, hogy a házasságukat követően a szakmai karrierjük egészen más úton haladt tovább, ami komoly felszültséget okozott. Másrészt pedig azt is megjegyezte, hogy a gyerekvállalás soha nem volt köztük téma.

Fotó: Bara Szilvia

"A házasság után a gyerekvállalásnak kellett volna következnie, köztünk mégsem merült fel egyszer sem, hogy babánk szülessen. Nem tudom megmagyarázni, miért, lehet, belül éreztük, hogy ez a kapcsolat mégsem az, mint aminek eleinte hittük" - mondta.