Kiderült, miért ment tönkre Szente Vajk és Erdélyi Tímea házassága

2019.08.23. 10:20

Szente Vajk és Erdélyi Tímea három évvel ezelőtt szakítottak, de a válást hivatalosan azóta sem mondták ki. Bár azóta többször próbálták újrakezdeni a közös életüket, ez nem sikerült. Most az is kiderült, hogy miért döntöttek a válás mellett.

"Meg kellett volna kérdeznem tőle, jól meggondolta-e, hogy én legyek a férje, mert tudtam, hogy sokat vállal ezzel. Ő sem egyszerű ember, végtelenül hektikus a természete. Én nagyon pozitívan állok az élethez, mindig azon agyalok, hogyan tudok még előrébb jutni. Nehéz volt számomra szembesülni azzal, amikor Tímea ebben nem volt partner. Mint mindenkinek, neki is voltak nehéz időszakai, olyankor pedig sokszor hátat fordított nekem" - mondta Szente Vajk a Bestnek.

Forrás: MTVA

A színész konkrét okokat is felsorolt, amiért szerinte megromlott a kapcsolatuk. Elsőként említette, hogy a házasságukat követően a szakmai karrierjük egészen más úton haladt tovább, ami komoly felszültséget okozott. Másrészt pedig azt is megjegyezte, hogy a gyerekvállalás soha nem volt köztük téma.

Fotó: Bara Szilvia

"A házasság után a gyerekvállalásnak kellett volna következnie, köztünk mégsem merült fel egyszer sem, hogy babánk szülessen. Nem tudom megmagyarázni, miért, lehet, belül éreztük, hogy ez a kapcsolat mégsem az, mint aminek eleinte hittük" - mondta.

TOVÁBBI CIKKEK