MC Hawer elárulta, miért szakított 33 évvel fiatalabb párjával

2019.08.24. 12:59

MC Hawer néhány nappal ezelőtt tudatta a közösségi oldalán, hogy 11 hónap után véget ért kapcsolata fiatal szerelmével. Most elárulta, hogy miért döntött a szakítás mellett.

"Február óta tudtam, ez már nem az az álom. Szomorú és csalódott vagyok, de harag nincs bennem, csak értetlenség és egy kérdőjel, mert a jelek szerint nem vagyok alkalmas arra, hogy egy fiatal nő számára ideális társ legyek" - mondta a Blikknek.

Forrás: Instagram/MC Hawer

MC Hawer tovább nem titkolja, hogyan ért véget a kapcsolat. "Fanni agyonnyomott a ragaszkodásával, és ezt idővel ő is belátta. Fél évvel az összeköltözésünk után már csak a mosdóban lehettem egyedül. Mindenhová követett és mindenbe belekötött. A kis veszekedések megnőttek, ő pedig egyre magasabb lóra ült. Hiába mondogattam neki, onnan nagyot fog esni, és rossz volt megélni, ahogy fogyásnak indult a tisztelete. Egyre feszültebb lettem. Pár hete volt egy csúnya veszekedésünk, ami után már a szomszédok is ránk szóltak az ajtócsapkodások miatt" - idézte fel a rapper.

Egy augusztusi fellépés után nagyon összevesztek. "Fanninak az a rögeszméje támadt, hogy figyelek valakit a közönségből és megkérdezett egy technikust, aki csak ugratásból azt mondta neki, egy volt barátnőm ott van az első sorban. Nekem támadt, és ezek után kértem, pár napra utazzon haza. Utána döntöttem, hogy ezt így nem bírom tovább. Minden ajándékomat megtarthatja, a jegygyűrűt se kérem vissza, de ezt én így nem bírom tovább. Azóta több üzenetben is könyörgött, fogadjam vissza, de nekem most levegő kell."

TOVÁBBI CIKKEK