Demcsák Zsuzsa sírt, Kandász Andrea megsérült

Ázsia Expressz, Ördög Nóra
Vágólapra másolva!
Elrajtolt az Ázsia Expressz második évadja a TV2-n, Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang mentek legjobban, de a végén Gáspárék örülhettek.
Vágólapra másolva!

Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang teljesítette leggyorsabban az első etapot, az olimpiai- és Európa-bajnok magyar rövidpályás gyorskorcsolyázók után Gáspárék értek be, annak ellenére, hogy Gáspár Zsolt egy árva mukkot nem beszél idegen nyelven. A harmadik páros, amely bejutott a rájátszásba, Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea voltak – utóbbiaknak is akadtak problémáik, sokáig nem találták a hátizsákokat.

Ázsia Expressz, Ördög Nóra Forrás: Origo

A műsor második szakaszába három páros jutott tehát, ott pedig helyi nyelven betanult vezényszavakkal kellett instruálni három elefántot. A feladat végrehajtása során Kandász fejére esett egy nagyobb, fából készült elem, orvost is hívtak hozzá. A játékot folytatta, párja, Demcsák Zsuzsa pedig elsírta magát az állat tetején ücsörögve, mert az ő kezéből csúszott ki a nagyméretű puzzle-hoz való tárgy.

Végül Gáspár Evelin és nagybátyja, Zsolt nyertek, sokak meglepetésére, ezzel előnyhöz jutottak. Holnap már a védettségért megy a harc, aki a keddi adást nyeri, az biztosan nem esik ki pénteken.