Tóth Gabi teljesen kiborult, komoly döntést hozott

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Tóth Gabit 288 ezren követik az Instagramon, és mint a kommentekből kiderül, nem mindenki azért, mert annyira szereti, sőt. Az énekesnőnek sok év után elege lett, és többet nem lehet hozzászólást írni a képeihez.
Vágólapra másolva!

"Eljött az a pont, amikor le kell tiltanom a kommenteket! Nap mint nap kell szembesülnöm ilyen és ehhez hasonló kommentekkel, amiket már nem tudok, és nem is akarok tolerálni vagy letojni! Mert ezeket már nem lehet!" - kezdte a bejegyzést.

"15 éve vagyok ebben a szakmában, és végignéztem, ahogy az emberek egyre többet mocskolódnak az évek során! Aki szeret, bízom benne, hogy akkor is fog, ha nem kommentelhet! Lehet az anyaság felé vezető út is teszi velem ezt, de nem bírom tovább elviselni ezt a magyar, megkeseredett, irigy vircsaftot! Attól, hogy közszereplők vagyunk még nem kell nekünk mindent elviseni, mert elsősorban EMBEREK VAGYUK, ÉS NEKÜNK IS VANNAK ÉRZÉSEINK! Mindenkinek, aki kedves és szeret, most azt üzenem, hogy nagy szükségem van a a pozitív gondolataitokra irántam! Hálás vagyok nektek mindenért! Love!" - írta.