Hamar összeveszett Demcsák Zsuzsa a párjával

Ázsia Expressz
Vágólapra másolva!
Horváth Gréta és Meggyes Dávid nyerte az első védettséget és medált az Ázsia Expresszben.
Vágólapra másolva!

Augusztus 27-én folytatódott a TV2-n az Ázsia Expressz második évadja, a második részben pedig eldőlt, hogy Grétáék nyerik a védettséget, így nem eshetnek ki az első héten. A Világörökség részét képező Szigirija sziklára kellett felmászniuk, de közben ördöglakattal is meg kellett birkózniuk, és a turistahadból egy bizonyos nemzetiségű utazót rá kellett beszélniük, hogy jusson el velük Ördög Nóra műsorvezetőhöz.

Szigirija vagy Szinhagiri ősi sziklavár a Srí Lanka középső tartományában lévő Dambulla város közelében. A név egy történelmi és régészeti helyszínt jelöl, amelynek legmarkánsabb jellemzője egy monumentális, mintegy 200 méter magas szikla.

És ez csak egy kis része

Volt, kinek kínai, másnak holland vagy brit turistára kellett vadásznia. Egy adott ponton Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea kettévált valami okból, majd ebből lett a galiba és a heves, ingerült szóváltás.

Két nap után összevesztek

Demcsák ugyan szerzett egy felmutatható turistát, akivel meg lett volna a feladat, de nem beszélték meg, ki meddig kóvályog a hatalmas hegyen, így a partnere csak háromnegyed óra múltán tért vissza – addigra pedig minden páros teljesítette a missziót, így ők utolsók lettek. „Ami engem legjobban lefáraszt, hogy neki semmi sem jó. Én mindenben megtalálom az örömet. Én élvezni szeretném ezt" – mondta később a kamerába Kandász.

Nekik megvan a védettség

A győztes pár pedig vígan ünnepelt, nem ok nélkül. Kőpadlón aludtak a szabadban, alig ettek egész nap, a nagy lépcsőzést a hőségben pedig kétszer majdnem feladta Horváth Gréta. Nem tette, sikerrel jártak, így megvan nekik a védettség, illetve egy medál, ami majd nagyon jól jöhet, ha eljutnak a végéig.