Hargitai Bea: Nem cserélném el egyik hurkám sem, imádom a testem

Hargitai Bea
Vágólapra másolva!
Közel 50 ezer követőjének mutatta meg friss posztjában Hargitai Bea, hogy készülnek a tökéletes képei - és elárulta azt is, hogy bizony az ő teste sem hibátlan a valóságban.
Vágólapra másolva!

"Baromi jól tudom, hogy melyik szög áll jól nekem! 16 éves koromtól fotóznak, megtanultam, melyik pózok állnak jól. Tudom, hogy milyen fények az előnyösek. Csinálok magamról 50 szelfit, amiből 1-et posztolok, amin jól nézek ki! A hasam mindig gyenge pontom volt. Mindig felhúzom a csípőm (laposabbnak tűnik a has) vagy épp a kezemmel takarom a derekam. Ezek kicsit illuziók is lányok. Mindenki a legjobb oldalát akarja mutatni, és legtöbbször el ne higgyétek! " - írta Hargitai Bea, hozzátéve: szép, karcsú a dereka fűzőben, de levegőt közben nem kap benne.

"Viszont én tényleg meg vagyok elégedve a testemmel, sőt imádom! Nem cserélném el egyik hurkám sem! Ez vagyok én, és nagyon szeretem! Persze nő vagyok, és soha nem fogok belefáradni a "tökéletesítesbe", és mindig a legjobbra törekszem. Mindig új trükköket vagy kezeléseket próbálok ki, de ez szerintem a DNS-ünkben van!" - mesélte a modell, aki három fotót tett fel magáról - az utolsón egész közel fényképezte a hasán levő hurkákat.

A tökéletes pózok és filterek mellett elárulta, hogy 80%-ban odafigyel a megfelelő táplálkozásra is, és 20%-ban azt eszik, amit épp megkíván.