Őszintén beszélt a betegségéről Dukai Regina

Dukai Regina
Vágólapra másolva!
Dukai Regina endometriózisban szenved, erről most először mesélt őszintén a követőinek.
Vágólapra másolva!

A modell egy hosszú Instagram-posztban mesélt a betegségéről és a fájdalmairól. "Szilveszter környékén tompa fájdalmat kezdtem érezni a jobb petefészkemnél, ha lehuppantam a kanapémra, ha átmentem egy fekvőrendőrön az autómmal, és minden nagyobb mozdulatnál. Az orvosom megállapította, hogy a kiváltó ok egy csokoládéciszta (vérrel teli ciszta), mely már az endometriózis tünete volt, így

A műtét után féléves gyógyszeres kezelés következett volna, de 3 hónap után feladtam, mivel a mellékhatások javát produkáltam. Aki ismeri a gyógyszert, azt hiszem, megérti, miért "adtam fel"! Aztán óriási erőt adott nekem az unokatestvérem, aki szintén "endotesó"... akinek nagy fájdalmai voltak, akinek azt jósolták, hogy nem lehet kisbabája, aki nem volt hajlandó sem műtétre, sem pedig gyógyszerek szedésére, "csupán" egy tej-, tojás-, cukor-, hús-, és gluténmentes diétába fogott, és most fájdalom nélkül éli a napjait egy csodálatos 5 éves kislány anyukájaként!" - írta.

Forrás: Dukai Regina

"Néha a könnyeimmel küzdök, mert hihetetlen nehéz megoldani az étkezést úgy, hogy a felsoroltak közül semmit ne fogyasszak, miközben imádok enni, de nagyon pozitív vagyok, és tudom, hogy ez egy "utazás", ami épít engem, és a végén minden épp olyan jó lesz, mint az unokatestvéremnél! A lényeg, hogy sose adjuk fel! Igaz?" - zárta a sorokat.