Autóbalesete után teljesen megváltozott Judy élete, azóta közel 40 műtéten esett át. Állítja, idővel feldolgozta a traumát, az autót vezető zenésztársa azonban nem lép át egykönnyen a csapat drámáján.

A Groovehouse énekesnője zenésztársaival, Baktai Anikóval és Kárpáti Zsolttal Szolnok felé tartottak, amikor ütköztek egy teherautóval. Mindannyian megsérültek, de Judy járt a legrosszabbul: több csontja eltört, egyik bordája a tüdejét is átszúrta, valamint arcát olyan ütés érte, hogy szinte felismerhetetlen volt, amikor kiemelték a roncsok közül. Azóta közel 40 műtéten esett át.

"Úgy érzem, Zsolt a mai napig nem dolgozta fel a történteket. Hibáztatta magát, pedig soha nem mondtam, hogy miatta történt volna a baleset, vagy megakadályozhatta volna. Persze ő ült a volán mögött, máshogy élte meg a történteket. Bűntudata volt, mert látta, mi történt velem. Én sosem haragudtam rá, egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy Zsolt hibás lenne a történtekért" - mesélte a Blikknek.

Forrás: Molnár-Kis Judit

Az énekesnő  23 éves volt a baleset idején, ahogyan ő fogalmaz, lassan annyit élt az új arcával, mint korábban a régivel - a napokban több képet is mutatott arról, hogy nézett ki a műtétek előtt, ezeket itt megnézheti. "Hosszú hónapokig voltam kórházban a baleset után, sajnáltam magamat és az elveszített régi külsőmet. Amikor hazaengedtek, az összes fotót eltüntettem, hogy ne is lássam a régi képmásomat. Aki a tükörből visszanézett rám, nem én voltam, hanem egy idegen, akivel meg kellett barátkozni. Aztán idővel elfelejtettem, milyen szép is volt az arcom, így már nem zaklat fel, ha látok egy régi fotót vagy képeket a balesetről. Elfogadtam a múltam. Nem gondolkozom azon, milyen lehetne az arcom, vagy milyen lenne úgy mosolyogni, hogy nincsenek hegek" - mondta.