Gekkók és csótányok várták a jutalomszálláson a magyar celebeket

Vágólapra másolva!
Az Ázsia Expresszben a Liu-fivérek nyerték a napot.
Vágólapra másolva!

A TV2-n látható Ázsia Expressz augusztus 28-i adásában több feladatot kellett elvégeznie a párosoknak. A mai első szakaszból három pár kvalifikálta magát a ráadás játékra, nekik azzal sem kellett foglalkozniuk, hogy különféle lepattant külvárosokban szállást kérjenek az őket gyanakvó szemmel méregető ismertetlen emberektől. Nagyon megörültek annak, hogy a szállást a stáb biztosítja, de lelki szemeik előtt négy-öt csillagos hotel lebeghetett, ehhez lépest a lerobbant kis panzióban gyíkok, bogarak, gekkók várták őket – de legalább volt matrac és szúnyogháló.

tv2

A végén a Liu-testvérek örülhettek, övék a medál és egy előny a holnapi napra, amely viszont már a kiesőzóna elkerüléséről szól. Az igen fordulatos másfél nap alapján összegyűjtöttük a „leg"-eket, íme:

A legszerencsétlenebbek: Gáspár Evelin és Gáspár Zsolt. A két nagy poggyászukat nem tudták kiszabadítani egy autó csomagtartójából, mert annak zárja elromlott. Egy világvégi házikó udvarán várakoztak a nagy hőségben, tompán, fáradtan, és nézték, amint tíz ember vakarózva, tűnődve nézi a kocsit, és nem tesz semmit. Ezzel rengeteg időt buktak, semmi esélyük nem maradt.

tv2

A legzsörtölődőbb: Janicsák Veca. Feszült helyzetekben, nagy megpróbáltatások során kijön az ember rosszabbik énje, pláne, ha nagy a forróság és keveset aludt, azt is rettentő szálláson. Veca imázsának egyelőre nem tesz jót a reality, mert rugalmatlan, ideges, sokat sopánkodik és párjával perlekedik.

A legmegbízhatatlanabbak: Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea. A végső, nagy feladatnál összeálltak Hódi Pameláékkal, hogy a négy nő kiejtse a Liu-fivéreket, tudván, hogy férfi olimpikonokat csak összefogással ejthet ki két kétfős női csapat. Ezt a paktumot Demcsákék elég hamar felrúgták, a másik női páros feladatát nehezítették, és ennek persze az lett az eredménye, hogy a négy nő kiesett, a Liu-testvérek pedig megnyerték az adást.

tv2

A legviccesebbek: továbbra is Gáspár Evelin és Gáspár Zsolt. Nagy kár volna, ha ők esnének ki az első héten.