Tíz új sorozat szeptemberre

Cobie Smulders a Stumptownban
Vágólapra másolva!
A hagyományos nyári szünet után szeptemberben már óriási fordulatszámon pörög a tévéipar, az Egyesült Államokban is érkeznek az izgalmasabbnál izgalmasabb(nak tűnő) sorozatok. Új projektekkel jelentkeznek az Agymenők és az Amerikai Horror Story alkotói, visszatérnek a Helyszínelők, a The Walking Dead és az Így jártam anyátokkal sztárjai, miközben egy amnéziás gyerekkel vagy épp embereket megszálló démonokkal is múlathatjuk az időt. Íme, tíz ígéretes produkció a következő hónapra.
Vágólapra másolva!

Bob Hearts Abishola (szeptember 23., CBS)

Az Agymenők és a Két pasi – meg egy kicsi mögött álló Chuck Lorre új vállalkozása, amelyben újra egy korábbi sorozata, a Mike és Molly férfi főszereplőjével, Billy Gardell-lel dolgozik együtt. A színész ezúttal is egy túlsúlyos férfit játszik, aki egy szívroham után beleszeret nigériai ápolónőjébe (Folake Olowofoyeku), a köztük lévő különbségek pedig számos humoros jelenethez vezetnek.

All Rise (szeptember 23., CBS)

A korábban Courthouse munkacímen emlegetett széria egy Los Angeles-i bíróság mozgalmas világát mutatja be az ott megforduló figurákkal, bírákkal, ügyészekkel, ügyvédekkel, tisztviselőkkel és rendőrökkel együtt. A szereplők között a Helyszínelők-ben több mint 250 epizódban látott Marg Helgenberger, illetve a több Marvel-sorozatban Misty Knightot játszó Simone Missick is megjelenik.

Prodigal Son (szeptember 23., Fox)

A The Walking Dead-ben Jesusként/Jézusként látott Tom Payne nem sokáig maradt munka nélkül, ő kapta a főszerepet ebben a krimisorozatban, Michael Sheen és Lou Diamond Phillips oldalán. A történet egy sorozatgyilkos fiáról szól, aki felnőttként kriminálpszichológus lesz, és a New York-i rendőrség szolgálatába állítja az otthon „tanultakat".

Mixed-ish (szeptember 24., ABC)

A Feketék fehéren (eredeti címén Black-ish) előzménysorozata, az ott megismert anyuka, Rainbow fiatalkoráról szól, a lányt Arica Himmel játssza. A történet a nyolcvanas években játszódik, a központi család egy hippi kommunából költözik egy tipikus amerikai kisvárosba, itt kell megküzdeniük az előítéletekkel – a gyerekeknek pedig azzal, hogy félvérként az iskolában a fehér és a fekete társaik is nehezen fogadják be őket.

Emergence (szeptember 24., ABC)

A Fargó-ban látott Allison Tolman egy rendőrfőnököt játszik, aki egy gyereket talál egy rejtélyes baleset helyszínén, de az nem emlékszik semmire, arra sem, hogy kicsoda, milyen családból származik. Az ügy egyre bonyolódik, egy nagyobb méretű összeesküvés szálai kezdenek kibontakozni, így a történet összes szereplője egyre kíváncsibb lesz, hogy ki a gyerek. A készítők a Különleges ügyosztály-on és a Carter ügynök-ön is együtt dolgozó páros, Michelle Fazekas és Tara Butters.

Lapozzon, a fele még hátravan, a következő oldalon is bemutatunk öt új sorozatot!