Az Aranyélet szereplői egy filmben találkoztak újra

Vágólapra másolva!
Már elérhető ingyen a közmédia Médiaklikk oldalán Tasnádi István új filmje, az Egy másik életben című szatirikus sci-fi/dráma.
Vágólapra másolva!

Árpád (Molnár Áron) átlagos harmincas, liftszerelő; elégedett az életével. Egy nap azonban a lélekvándorlás-specialista Perlay Inc. kopogtat az ajtaján. A cég elhunyt milliárdosok reinkarnációit kutatja fel, hogy azoknak vagyonukat átörökítve új életükben se kelljen nélkülözniük. Ha bebizonyosodik, hogy Árpád Michael Korsós (Mucsi Zoltán), a rettegett pénzember újjászületése, elképzelhetetlenül gazdag lesz. De kész-e hátrahagyni saját életét, hogy valaki másét élje tovább?

A forgatókönyvet Veres Attila és a rendező, Tasnádi István közösen jegyzik. Tasnádi munkáit már jól ismerik a nézők, a József Attila- és Balázs Béla-díjas drámaíró az Aranyélet és a Terápia című HBO-sorozatok vezető írója. Első filmje, a MEMO elnyerte az Európa legjobb televíziós filmjének járó díjat a berlini Prix Europa fesztiválon. Veres Attila író, forgatókönyvíró a Margó-díjra jelölt Odakint sötétebb és az Éjféli Iskolák című kötetek szerzője.

Árpád szerepében Molnár Áron

- a fiatal színész a tévénézők számára A mi kis falunkból lehet ismerős, de játszott a Tóth Jánosban, és dolgozott közösen a rendezővel a MEMO-ban. Mozivásznon legutóbb az X – A rendszerből törölve című akció-krimiben láthattuk, jelenleg pedig a Szabó Győző életéről szóló Toxikomát forgatja.

A filmben újra együtt láthatóak az Aranyélet sztárjai:

Anger Zsolt (Budapest Noir, A martfűi rém, Hurok, A tanár), Lengyel Tamás (BUÉK, Mi kis falunk, Válótársak, MEMO) és Olasz Renátó (X – A rendszerből törölve), Michael Korsóst pedig Mucsi Zoltán (Tóth János, Munkaügyek) alakítja. További főbb szerepekben Fekete Ádám (Tiszta Szívvel), Józsa Bettina (Korhatáros szerelem) és az elsőfilmes, a forgatás idején mindössze 11 éves Illés Nagy Maja látható.

Előzetes itt látható. A teljes film pedig itt nézhető meg.