Varrónő, fodrász, villanyszerelő: kitalálja a magyar sztárok valódi szakmáit?

judy, szűcs judith, majka, kulcsár edina
Vágólapra másolva!
Majka villanyszerelőnek tanult, Szűcs Judith fodrászként tervezte az életét, Judy pedig varrónőként indult, hogy divattervező lehessen - nemcsak róluk, hanem többek közt Kulcsár Edináról, Horváth Éváról és Joshi Bharatról is megtudhatja, hogy mivel foglalkoztak, mielőtt ismertté váltak. 
Vágólapra másolva!

Majka

A népszerű rapper és műsorvezető az általános iskola után villanyszerelőnek tanult, érettségit nem szerzett. Korábban egy interjúban elmesélte, hogy ha tehetné, ezen utólag változtatna, ma már fontosabbnak találná a tudás megszerzését. "Most jó, nem panaszkodom, de ez nyilván nem tart örökké, és azért sokkal jobb lenne, ha egy orvosi vagy egy jogi diploma lapulna a zsebünkben" - mondta évekkel ezelőtt.

Forrás: tv2

"Fiatalon százszor fontosabbnak tartottam más dolgokat. Villanyszerelő a szakmám, és azt gondolom, hogy azt sokkal nehezebb volt megtanulni, mint letenni egy érettségit. Ettől függetlenül, ha egyszer lesz időm és kedvem, nem tartom elképzelhetetlennek, hogy újra iskolapadba üljek" - árulta el.

Kulcsár Edina

A modell eredetileg kéz- és lábápoló, műkörömépítő végzettséggel rendelkezik. Már 13 éves korában autodidakta módon saját maga kezdte el tanulni, aztán a megfelelő papírokat is megszerezte, de évek óta nem foglalkozik ezzel a területtel.

Forrás: Kulcsár Edina

Korábban mesélt arról, hogy szívesen indítana olyan vállalkozást, ami eredeti szakmájához kapcsolódik.

Horváth Éva

"Közgazdásznak készültem, vagyis az is vagyok, és mérlegképes könyvelő. Nem tudtam, hogy miben leszek jobb, kellett egy B-terv, egy kézzel fogható, materiális diploma, amivel be tudok ülni egy bankba, vagy menedzser, bármi lehetek. Nyilván az életem másik része, a televíziózás, a média sokkal jobban tetszett, de nem tudhattam, hogy érdekes vagyok-e a közönség számára, ezért párhuzamosan futott a kettő" - árulta el nemrég.

Forrás:Horváth Éva - Instagram

Joshi Bharat

Az indiai műsorvezető évtizedek óta Magyarországon él, ebből 28 évet az Állami Bábszínház kötelékeiben töltött. Joshi egy négyéves bábszínészképző tanfolyam elvégzése után bábművész lett. Kezdetben kisebb szerepeket kapott, először - mivel még alig tudott magyarul - csak Süsü farkának mozgatását bízták rá. Később főszerepeket is kapott, a Szabó Attila rendezte Kicsi és Nagy című tízrészes sorozatban például ő játszotta Kicsit.

Forrás: www.polyakattila.hu/Polyak Attila

Judy

Mielőtt a Groovehouse énekesnőjeként megismerte a közönség, Judy varrónőként dolgozott. Mivel édesanyja is ezt a szakmát űzte, középiskolásként szívesen választotta ugyanezt az utat. Nagy álma volt a divattervezés, de a színpad is mindig vonzotta, végül a tűt és a cérnát mikrofonra cserélte.

Forrás: Molnár-Kis Judit

Lapozzon, nézze meg a többieket is! Tudja, mi Szűcs Judith eredeti foglalkozása, és mit csinált Caramel, mielőtt felfedezték?