Demcsák Zsuzsáék önteltek, Janicsák Vecáék kétszínűek

Ázsia Expressz
Vágólapra másolva!
Ezt nem mi mondtuk, hanem az Ázsia Expressz szereplői a TV2-n.
Vágólapra másolva!

Indiában folytatódik az Ázsia Expressz, és már az első nap különféle kalandok érték a csapatokat. Horváth Grétáék kis híján egy ravatalozóban kértek éjszakára szállást, de megpillantván egy halottat és a sírokat, gyorsan kisomfordáltak. Időközben Gáspár Zsolt kikészült, a műsor egyik legviccesebb szereplőjének ereje elfogyott, és arról panaszkodott Evelinnek, hogy kénytelen lesz feladni a műsort.

TV2

A keddi adásban a párosoknak szavazniuk is kellett, kötelezően véleményt kellett alkotniuk egymásról, ez alapján pedig kiderült, hogy Demcsák Zsuzsáék önteltek, Janicsák Vecáék kétszínűek, Gáspárék közönségesek, Grétáék meg buták. Ezeket a cseppet sem pozitív címeket megkapták telefonon Ördög Nórától, nem volt nagy öröm, értetlenkedés annál inkább.

Gáspáréké a védettség

A védettséget a gyorsaság és a pontosság döntötte el (jeget kellett mérlegelni egy piacon, 32 kilót kellett megtippelni többek között). Vecáék több mint tíz kilót tévedtek, hiába voltak gyorsak, a Horváth-Meggyes páros pedig csak két kilót tévedett, de a totojázás miatt elbukták a játékot. Gáspár Evelin és Zsolt voltak a legügyesebbek ebben a feladatban, megnyerték a harmadik medáljukat, és meg is szerezték a védettséget.